Yrtti-kasvovesi
Luonnonkosmetiikka

Yrtti-kasvovesi

Rasvaisen ja epäpuhtaan ihon paras kaveri.


17,99 € (179,90 € / l)
23,00 €

Toistaiseksi lopussa verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - lopussa

Helsinki, City-käytävä - lopussa

Helsinki, Hakaniemi - lopussa

Helsinki, Itäkeskus - lopussa

Tampere - saatavilla

Turku - lopussa

Oulu - lopussa

Raisio - lopussa


Rasvaisen ja epäpuhtaan ihon paras kaveri.
Tasapainottava ja supistava kasvovesi öljyisen rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Erityisen hyvä kesäaikaan käytettynä. Maitohappo tasapainottaa rasvoittuvan ihon pH:ta happamampaan päin, arnika ja teepuu hoitavat tulehduksia, hamamelis ja kamomilla rauhoittavat, kamferi viilentää ja supistaa. Ayurvedisesti KAPHA-ihon kasvovesi.

Providan -sarjan hoitavat kasvovedet sisältävät bio-aktiivisia aineosia. Ne stimuloivat ihon toimintoja, tasapainottavat ihon pH-arvon ja auttavat säilyttämään ihon kosteuspitoisuuden. Ihosta tulee pehmeä ja ihon happipitoisuus paranee. Säännöllisessä käytössä ne auttavat nopeuttamaan luontaista ihon solujen uusiutumisprosessia.

Käyttö: Päivittäisen puhdistuksen jälkeen, aamulla ja illalla. Kun ihosi on vielä kostea puhdistuksen jälkeen, kostuta vanulappu kasvovedellä ja pyyhi kasvot hellävaraisesti.

Luonnonkosmetiikka-sertifikaatin omaavat, laadukkaat ja hellävaraiset Provida-tuotteet sisältävät aitoja, valvotusti luonnonmukaisia raaka-aineita mm. aitoja eteerisiä öljyjä, aloe-veraa, puhtaita korkealaatuisia kasviöljyjä, luontaisia vitamiineja ja kasviuutteita. Älä anna tuotteiden vaatimattoman ulkonäön hämätä - nämä tuotteet ovat laadultaan aivan huikean hyviä. Providan ihonhoitoideologian mukaisesti ihoa hoidetaan lempeästi mahdollisimman ”syötävillä” raaka-aineilla samalla tukien sen omia luonnollisia toimintoja.

Brändi: Provida
Pakettikoko: 100 ml
Yksikköhinta: 179,90 € / l
Alkuperämaa: Saksa
Ainesosat:
Vesi, kasviperäinen glyseriini, bio-alkoholi, hamamelis (Hamamelis virginia), kamferi (Camphora), maitohappo (lactid acid +), eteläarnikki(Arnika montana), kamomillasaunio (Chamomilla recutita), rohtotädyke (Veronica officinalis), teepuu (Melaleuca alternifolia). 

INCI:
Aqua, Glycerin, Alcohol, Krameria Triandra, Arnica Montana, Chamomilla Recutita, Veronica Officinalis, Hamamelis Virginia, Camhor, Parfum (Essential Oils)

Tätä tuotetta ei ole vielä kommentoitu.

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti