Wonderberry green -tee
Gluteeniton
Luomu
Vegaaninen

Wonderberry green -tee

Vihreä viettelys saa makuhermosi helähtelemään!


5,45 €
 
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - saatavilla

Helsinki, Hakaniemi - saatavilla

Helsinki, Itäkeskus - saatavilla

Tampere - saatavilla

Turku - saatavilla

Oulu - saatavilla

Raisio - saatavilla


Vihreä viettelys saa makuhermosi helähtelemään!
Nytpä olisi tarjolla terhakoittavaa teeseuraa - tositarkoituksella! Korkeasta laadustaan kuuluisaksi tulleen Pukka-sarjan Wonderberry green on ihmeellisen ihastuttava sekoitus vihreää teetä, piparmintunlehteä, ginseng-juurta, lakritsanjuurta, punajuurta, acerola-kirsikkaa, echinacean lehteä, seljanmarjaa, echinacean juurta ja ruusunmarjaa.

Yliveto yhdistelmä luonnon parhaita aineksia kätevästi pussiteeksi pakattuna - tässäpä siis siemailtavaksesi nautinto, jossa terveellisyys ja herkullisuus paiskaavat kättä mitä mainioimmalla tavalla.

Pakkaus sisältää 20 teepussia vastuullisesti tuotettua, luomulaatuista lumousta - Sinun hyvinvointisi tueksi. Kaikki ainesosat ovat luonnollisesti kofeiinittomia ja eettisesti tuotettuja - ja luomulaatua.

Tämän teen sisältämä piparminttu edistää rentoutumista sekä vatsan hyvinvointia. Piparminttu taistelee myös Sinun puolellasi flunssaa vastaan, rinta rottingilla yhdessä antioksidanttisesti vaikuttavan, vastustuskyvyn kohottajana tunnetuksi tulleen echinacean kanssa.

Voimistavia ja vahvistavia vaikutuksia tähän mainiolta maistuvaa tee-elämykseen tuovat monipuolisesti ravitsevat ginseng ja punajuuri.

Mukavaa makeutta tähän ensiluokkaiseen teehen tuo lakritsinjuuri (Glycyrrhiza glabra), joka tunnetaan myös laajalti ruuansulatusta avittavista ja hengitysteitä hoitavista vaikutuksistaan.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Brändi: Pukka
Pakettikoko: 20 teepussia
Alkuperämaa: Iso-Britannia
Ainesosat:
Vihreätee*, piparmintunlehti*, ginseng-juuri*, lakritsanjuuri*, punajuuri*, acerola-kirsikka*, echinacean lehti*, seljanmarja*, echinacean juuri*, ruusunmarja*, appelsiini eteerinen öljy, mustaherukka-aromi*

* = Luomulaatua.

Tätä tuotetta ei ole vielä kommentoitu.

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti