Vitalisoiva hiusvesi (Revitalizing Hair Tonic)
Kokemuksia tuotteesta:

“Ärtyneen hiuspohjan pelastaja! Tämän tuotteen avulla saat myös hiusten pesuväliä pidennettyä.”

- Emmi““Sivele päänahkaan ja hiuksiin kun kaipaat hiuspohjaan freesausta ja hiusten kasvuun boostausta. Loistava lisä treenikassiin silloin, kun tuntuu ettei tarvi pestä hiuksia, mutta pieni virkistys ei olisi pahitteeksi.”

- Jonna

Luonnonkosmetiikka
Vegaaninen

Vitalisoiva hiusvesi (Revitalizing Hair Tonic)

Tehokas apu hiuspohjan ongelmiin.


19,95 € (199,50 € / l)
 
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - saatavilla

Helsinki, Hakaniemi - saatavilla

Helsinki, Itäkeskus - saatavilla

Tampere - saatavilla

Turku - saatavilla

Oulu - saatavilla

Raisio - saatavilla


Tehokas apu hiuspohjan ongelmiin.
Weleda Revitalizing Hair Tonic on Weledan vanhimpia luonnonkosmetiikkatuotteita ja se on keksitty auttamaan hiuspohjan ongelmissa jo vuonna 1921. Hiusvesi on ollut markkinoilla jo yli 90 vuotta muuttamattomana, eri hiuspohjille toimivana tuotteena. Se auttaa niin päänahan kuivuuteen, rasvaisuuteen, hilseeseen, hiusten ohentumiseen, hiuspohjan kutinaan ja ärsytykseen, mutta myös tuo raikkaan tunteen hiuspohjaan ja saa hiukset tuntumaan tuuheilta jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Nyt hiustuotteiden runsaan käytön ja etenkin kuivashampoiden kultakauden aikana, luonnollinen hiuspohjaa hoitava ja hiuksille tuuhean tunteen antava luonnontuote onkin ajankohtaisempi ja tarpeellisempi kuin koskaan.

Weleda -hiusvesi raikastaa hiuspohjaa ja tuo tukalle tuuhean tunteen. Se on ihan loistava kesätuote, jolla saa vähennyttä reippaalla kädellä kuivasampoon ja hiuspuuterin käyttöä ja pidennettyä hiusten pesuväliä.

Kasvoveden oloista hiusvettä hierotaan aamuin illoin päänahkaan ja nautitaan pöyheämmästä tukasta ja raikkaasta tunteesta päänahassa. Tuote auttaa myös kuivaan ja kutiavaan päänahkaan sekä hilseeseen.

Revitalizing Hair Tonic sopii loistavasti myös silloin, kun ei ehdi pestä hiuksia ja haluaa raikkaan tunteen päänahkaan ja hieman kohotusta hiuksille (eli luonnollinen vaihtoehto kuivashampoolle, joka samalla myös hoitaa päänahkaa ja hiusjuuria). Hiuspohja ei rasvoitu niin helposti ja päänahka tuntuu virkeältä ja tukka kuohkeammalta ja tuuheammalta.

Weleda -hiusvesi tuntuu hiukan siltä, että kasvovettä hieroisi päänahkaan aamulla ja illalla. Hiuksiin tulee raikas tuoksu, mutta ne eivät jää kosteiksi, joten tuotetta voi hieroa päänahkaan vaikka föönauksenkin jälkeen antamaan tuuhean tunteen. Revitalizing Hair Tonic sopii oikein oivallisesti käytettäväksi myös urheilun jälkeen, jos ei heti ehdi / jaksa pestä hiuksia, mutta haluaa freesin olon hiuksille.

Vegaaninen.

Weleda hiustuotesarjat on kehitetty jokaisen hiustyypin erityisvaatimuksia ajatellen, tarjoten hiuspohjalle juuri sen mitä se tarvitsee – eikä mitään ylimääräistä. Kokonaisvaltaisten tuotekoostumustemme raaka-aineet edistävät tuotteen toimivuutta. Tuotteiden uniikit tuoksut tulevat tarkoin valituista, stimuloivista eteerisistä öljyistä jotka miellyttävät kaikkia aisteja. Weledan hiustuotteet elvyttävät hiuspohjan hellästi puhdistaen ja tehokkaasti hoitaen, tehden hiuksistasi luonnollisen kauniit.

Käyttö: Hiero hiuspohjaan aamuin illoin. Älä huuhtele, jätetään hiuksiin.

Brändi: Weleda
Pakettikoko: 100 ml
Yksikköhinta: 199,50 € / l
Alkuperämaa: Saksa
Ainesosat:
Vesi, Alkoholi, Piparjuuriuute, Keltamaksaruohouute, Rosmariiniöljy, Kaliumkarbonaatti, Aidot eteeriset öljyt*, Limoneeni*, Linalooli*, Geranioli*
* = Luonnollisista eteerisistä öljyistä
Heli 5.4. klo 08:58
Rauhoitti kutiavaa päänahkaani hyvin. Tykkäsin!

Anni Ruohonjuuresta 9.3. klo 13:25
Kiitos kysymyksestäsi Miriam! Kysyimme asiaa maahantuojalta, joka tiesi kertoa tuotteen pH:n olevan 7.

Miriam 7.3. klo 13:57
Kuulostaa mielenkiintoiselle tuotteelle. Mikähän sen pH mahtaa olla?

Viltsu 4.3. klo 15:00
Ihanan luonnonkosmetiikan ominainen tuoksu. Yrttinen. Hiukset tykkäävät ja sähköisyyskin vähentynyt. Helpommat käsitellä. Haurastuminen vähentynyt. Ei ongelmia päänahassa

Matti 16.1. klo 01:37
Erinomainen tuote. Tuntuu hoitavan hiusta ja pitää ne hyväkuntoisina sekä erittäin raikkaina ja puhtaina. Iso miinus tosin riittävyydestä. Itselläni pullollinen kesti vain kaksi viikkoa, kun aamuin illoin käytin puolipitkiin hiuksiini. Tulee pidemmän päälle kalliiksi.

safi 20.10. klo 12:10
Hei ostin tämän tuotteen, mulla on lisääntynyt päänahan kutinaa eikä sen pitäis rauhoittaa päänahka eikä lisätä kutina ja ärsytystä. Olen käyttänyt 5 x joten lopetin nyt oireiden jälkeen.

Niko Ruohonjuuresta 17.9. klo 14:31
Hei Marjatta! Weledalta vastaavat sinulle, että ei, Weleda hair tonic hiusveden ei pitäisi tummentaa tai värjätä hiuksia.

Marjatta 7.9. klo 15:20
Hei! Värjääkö/tummentaako tämä tuote hiuksia?

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti