Vihersmoothieaines
Gluteeniton
Laktoositon
Lisäaineeton
Superfood
Vegaaninen

Vihersmoothieaines

Virkisty ja vahvistu- hetkessä ja herkullisesti!


16,95 € (113,00 € / kg)
 
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - saatavilla

Helsinki, Hakaniemi - saatavilla

Helsinki, Itäkeskus - saatavilla

Tampere - saatavilla

Turku - saatavilla

Oulu - saatavilla

Raisio - saatavilla


Virkisty ja vahvistu- hetkessä ja herkullisesti!
Terhakoittavan terveellinen, kroppaa monipuolisesti vitalisoiva smoothie-sekoitus, josta loihdit kukkeaa kulauteltavaa käden käänteessä! Tämän juoma-aineksen ainesosina komeilevat Puhdistamon huippulaatuiset: Tocotrienols, MCT-jauhe, hamppuproteiini, Puhdistamon Viherjauhe ja psyllium. Tästä pakkauksesta saat 30 annosta vihersmoothieta, jos noudatat seuraavaa reseptiä.

Resepti vihersmoothien valmistamiseen (yksi annos eli 300 ml):
2 dl vettä
1 kokonainen tammenlehtisalaatti
1 banaani
1 rkl Vihersmoothiejauhetta

Blendaa kaikki ainekset keskenään ja nauti hymy huulilla - testaa ja totea terhakoittava teho!

Tuotteen valmistanut Puhdistamo on keskittynyt erittäin korkealaatuisiin ruokatuotteisiin. Yritys tuo maahan maailman ravintorikkaimpia ruokia niiden alkuperäisiltä kasvupaikoilta, unohtamatta kotimaamme luonnon rikkauksia. Puhdistamossa panostetaan tunnollisesti tuotteiden laadun ja alkuperän varmistamiseen. Yrityksen toiminnan tavoitteena on, että Puhdistamon nimi ja logo on tuotteiden käyttäjille yhtä kuin laatutakuu.

Tämän tuotteen sisältämä, kuituikas psyllium auttaa pitämään kolesterolin kurissa! Erittäin runsaan kuitupitoisuutensa (85-87 %) vuoksi psyllium tasapainottaa vatsan toimintaa ja auttaa ylläpitämään kylläisyyden tunnetta. Psyllium onkin hyödyksi sekä ummetusta vastaan taisteleville sekä heille, jotka tahtovat välttää liian suurten ruoka-annosten popsimista. Kuiturikkautensa ja prebioottisten avujensa ansiosta psyllium on noussut suureen suosioon myös suolistonsa kunnosta huolehtivien keskuudessa. Psyllium onkin erinomainen kuitukimara, jonka vatsasi valitsisi.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Brändi: Puhdistamo
Pakettikoko: 150 g
Yksikköhinta: 113,00 € / kg
Alkuperämaa: Suomi
Ainesosat: Toco, MCT-jauhe, hamppuproteiini, Puhdistamon Viherjauhe, psyllium

Vihersmoothie Ravintosisältö (100g):
Energiaa 2174kJ / 520kcal
Proteiinia 18,2g
Hiilihydraattia 44,5g
Rasvaa 30g
Anni Ruohonjuuresta 15.7. klo 08:55
Kiitos kysymyksestäsi! Pakkaus riittää kyljessä olevan ohjeen mukaan valmistettuun smoothieen 30 kertaa. Yksi ruokalusikallinen jauhetta painaa noin 5 grammaa.

Viherpiipero 6.7. klo 08:06
Moneenko smoothieen yksi paketti riittää/paljonko painaa 1 rkl tuotetta?

Anni Ruohonjuuresta 29.10. klo 13:40
Kiitos kysymyksestäsi Markus! Kyllä, reseptin kanssa voi soveltaakin, eli tätä voi sekoittaa myös pelkkään veteen haluamassaan suhteessa.

markus 19.10. klo 09:04
tän voi varmasti sekoittaa pelkkään veteen ja määrät oman mielen mukaan?

Niko Ruohonjuuresta 16.6. klo 14:26
Kiitos kysymyksestäsi. Puhdistamolta vastaavat sinulle:"Macaa sisältäviä tuotteita (esim. Puhdistamon suklaasmoothie) ei suositella raskausaikana eikä imettäville, mutta vihersmoothieta voi huoletta käyttää. Nämä tuotteethan on vain poikkeuksellisen ravintorikasta ruokaa, eikä ole verrattavissa lisäravinteisiin eikä ole myöskään lääkkeellisiä tuotteita mitkä aiheuttaisi mitään sivuvaikutuksia. Tällaisissa kysymyksissä kannattaa kuitenkin varmuuden vuoksi vielä kääntyä neuvolan puoleen ja kysyä vielä mitä he ovat mieltä."

Viherpirtelö 15.6. klo 11:08
Onko tämän jauheen käyttö turvallista imetyksen aikana?

Tiia 13.12. klo 19:49
Tykkään tuotteesta, antaa todella virtaa ja on hyvänmakuinen!

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti