Sleep Easy -iltatee
Kokemuksia tuotteesta:

”Todella toimiva ja tehokas iltatee, rauhoittaa ja rentouttaa. Makukin on hyvä!"

- Sanni"Kevytunisena nautin iltapalaksi Clipperin Sleep easy -teen seurana luomukurpitsansiemeniä, sillä niissä on unentuloa avittavia aineksia! Suurkuluttajana suosin edullista 1 kg:n säästöpakkausta, siitä riittää sitten muillekin. Sellaisenaan tai salaatin päällä maistuu pannulla paahdettu, merisuolalla höystetty kurpitsansiemen. Nam!”
- Venla"Eikö uni tule? Kannattaa kokeilla tätä todella luonnollista keinoa helpompaan nukahtamiseen ja parempaan uneen: Clipperin rauhoittava iltatee. Se sisältää luonnollisia ainesosia, kuten kamomillaa rauhoittumiseen ja valeriaanaa helpottamaan unentuloa. Kaiken lisäksi Clipperin teet ovat vielä Reilun Kaupan tuotteita sekä luomua! Valoisiin kesäöihin oiva apu!"
- Nooralotta Neziri, pikajuoksija

Gluteeniton
Laktoositon
Lisäaineeton
Luomu
Vegaaninen

Sleep Easy -iltatee

Unta syvää, niin hyvää!


3,38 € (84,50 € / kg)
 
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - saatavilla

Helsinki, Hakaniemi - saatavilla

Helsinki, Itäkeskus - saatavilla

Tampere - saatavilla

Turku - saatavilla

Oulu - saatavilla

Raisio - saatavilla


Unta syvää, niin hyvää!
Miellyttävän makuinen, sisältämänsä valeriaanan ansiosta varsin unettava iltayrttitee Clipperiltä. Rentouttava kamoilla ja rauhoittava valeriaana houkuttelevat Nukkumattia kolkuttelemaan ovellesi. Nappaa siis tämä tee iltapuhteeksesi silloin, jos joka ilta ei lamppu meinaa sammua.

Clipperin Sleep easy-luomutee on yurvallinen ja tehokas iltanautinto, joka toden totta on Ruohonjuuren asiakkaiden suursuosikki!

Clipper on maailmanlaajuisesti johtava reilun kaupan luomuteen, yrttiteen ja kaakaojuomien toimittaja. Clipper on pioneeri omalla alallaan.

Tämän tuotteen sisältämä valeriaana avittaa nukahtamista, parantaa unenlaatua, tukee kognitiivisia toimintoja ja mielen hyvinvointia. Rentouttava ja rauhoittava valeriaana edistää myös ruuansulatusta ja vaikuttaa suotuisasti sydämen terveyteen.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Brändi: Clipper
Pakettikoko: 20 pussia / 40 g
Yksikköhinta: 84,50 € / kg
Ainesosat: Kaneli*, kamomilla* (30%), rooibos*, sitruunamelissa (5%), valeriaana* (5%), luonnollinen appelsiinimauste. *=luomulaatua.
Niko Ruohonjuuresta 21.7. klo 10:20
Kiitos kysymyksestäsi Sari. Kyllä hyvin voi käyttää säännöllisesti.

Sari 20.7. klo 12:44
Voiko käyttää pitkäkestoisesti (1 kuppi illassa)?

Niko Ruohonjuuresta 8.7. klo 14:42
Hei Jenni! En keksi, että miksi ei saisi, mutta asia kannattaa varmistaa lääkäriltä.

JenniP 4.7. klo 12:18
Hei! Saano Valeriaanaa käyttää yhdessä e-pillerien kanssa?

Niko Ruohonjuuresta 17.10. klo 10:45
Kiitos kysymyksestäsi Heidi. Tässä on valeriaanaa 5% ja Dr Stuartin teessä sitä on 20%.

Heidi 10.10. klo 00:24
Osaatteko sanoa, onko tässä enemmän valeriaanaa kuin Dr. Stuartin Valeriana Plus -teessä?

Maija 2.4. klo 23:49
Miellytävän makuinen tee!

Eve 18.10. klo 21:17
Aivan mahtava tee! Ratkaissut uniongelmat useasti paremmin kuin yksikään unilääke :)

Johanna Ruohonjuuresta 26.9. klo 12:07
Kiitos kysymyksestäsi Hanna! Valeriaanaakin sisältävä Sleep easy -tee on vaikutuksiltaan melko voimakas. Lapsille suosittelemme mieluummin Clipperin Kamomillateetä, joka ajaa saman asian – mutta lempeämmin. Nukahtamisen avittamiseksi lapsilla toimii oman kokemukseni mukaan hyvin Frantsilan eteerinen laventeli-öljy, kun sitä illalla tipauttaa muutaman tipan esimerkiksi nenäliinaan, jonka laittaa lapsen tyynyn viereen. Myös selkeät ja säännölliset iltarutiinit ja reippaiden leikkien rauhoittaminen jo hyvissä ajoin edistävät lapsen nukahtamista.

Hanna 17.9. klo 16:55
Onko tuotteelle ikärajaa? Eli uskallanko antaa 10v pojalle ?

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti