Sivellinsaippua
Luonnonkosmetiikka

Sivellinsaippua

Pese ja huolla siveltimiäsi - luonnollisesti!


8,90 € (222,50 € / kg)
 
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - saatavilla

Helsinki, Hakaniemi - saatavilla

Helsinki, Itäkeskus - saatavilla

Tampere - saatavilla

Turku - saatavilla

Oulu - saatavilla

Raisio - saatavilla


Pese ja huolla siveltimiäsi - luonnollisesti!
Kylmämenetelmällä valmistettu sivellinsaippua puhdistaa siveltimet luonnollisesti ja pidentää niiden käyttöikää. Siveltimet on hyvä pestä kerran viikossa.

Käyttö:

Kasta siveltimen harjaosa vedelle ja pyöritä harjaosaa saippuassa, huuhtele huolellisesti. Anna siveltimen kuivua tasaisella alustalla. Anna saippuan kuivua ennen kannen sulkemista.

Boho Green on ranskalainen vallankumouksellinen kosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät ennennäkemättömällä tavalla eettisyys, ekologisuus ja kulujaystävällinen hinta. Kaikki tuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteissa on paljon luomulaatuisia raaka-aineita. Boho on värien iloittelua – ekologista ja eettistä ajattelua – ainesosista pakkauksiin ja toimintatapoihin.

Boho Green tarjoaa laajan valikoiman meikkituotteita jokapäiväiseen käyttöön ja juhlaan. Tuotteiden laaja värivalikoima mahdollistaa myös ammattimaisen käytön mm. hää- ja juhlaehostuksiin. Bohon pakkaukset ovat niin pitkälle kuin mahdollista pahvisia, lisäksi käytetään lasia ja saarnipuuta. Boho välttää ns. ylipakkaamista, tämän vuoksi tuotteet ovat ilman ulkopakkauksia/sellofaaneja.

Brändi: Boho
Pakettikoko: 40 g
Yksikköhinta: 222,50 € / kg
Alkuperämaa: Suomi
INCI: Sodium Olivate, Aqua, Sodium Cocoate, Titanium dioxide (Cl 77891), Chromium oxide (Cl 77289). Valmistettu kylmämenetelmällä.

Tätä tuotetta ei ole vielä kommentoitu.

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti