Siitepöly
Kokemuksia tuotteesta:

"Siitepöly on jokaisen aamu-smoothieni perusraaka-aine. Siitä saan aimo annoksen aminohappoja helposti!”

- Venla

Gluteeniton
Laktoositon
Lisäaineeton
Rawfood
Superfood

Siitepöly

Siitepöly saa sinutkin surraamaan!


18,95 € (65,34 € / kg)
 
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - saatavilla

Helsinki, Hakaniemi - saatavilla

Helsinki, Itäkeskus - muutama jäljellä

Tampere - saatavilla

Turku - muutama jäljellä

Oulu - saatavilla

Raisio - saatavilla


Siitepöly saa sinutkin surraamaan!
Tiesitkö, että mehiläisten keräämä siitepöly on ehkäpä planeettamme monipuolisinta ja ravinnetiheintä ruokaa?

Siitepöly saa toden totta kaikki supervoimasi valloilleen! Testaa ja totea terhakoittava teho! 


Siitepöly on varsinainen tehoagentti, joka pitää vireystilan huikeana. Ajatella, että siitepölyssä on koko ympäröivän luonnon moninaisuus ja kaikkien kasvien se kaikkein parhain tuotos yhdessä teelusikallisessa. Siitepöly onkin elämäniloa kirvoittavaa mutusteltavaa, joka estää lempeäkin lerpahtamasta!

Siitepöly sisältää runsaasti B-ryhmän vitamiineja (B1, B2, B3, B6, B9), A-, C-, D- ja E-vitamiineja, koentsyymejä, kasvisteroleja, bioflavonoideja, 31 eri rasvahappoa, DNA:ta, RNA:ta ja jopa 60 eri mineraalia.

Kuinka käyttää: Syö siitepölyä hanakasti sellaisenaan. Lisää jogurttiin, viiliin, puuroon, pirtelöihin tai sekoita ja anna liueta nesteeseen (vesi, mehut). Mehiläisten siitepöly soveltuu myös erinomaisesti itse tehdyn raakasuklaan valmistukseen.

Annostus: 1/4 tl-1 tl, aloita käyttö hyvin pienillä annoksilla. Yllätys ei liene, että siitepöly voi aiheuttaa oireita siitepölyallergisten keskuudessa.

Säilytys: Huoneen lämmössä tai kylmässä. Siitepöly säilyy mainiosti kylmässä pidempiaikaista säilytystä varten (esim. pakkasessa). Oikein säilötty siitepöly pysyy hyvänä jopa 12 vuotta! Siitepöly ei jäädy, koska sen kosteusprosentti on noin 3%. Jääkaapissa siitepöly säilyy hieman heikommin, varsinkin jos sitä käytetään säännöllisesti huoneenlämmössä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että siitepölykään ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Brändi: CocoVi
Pakettikoko: 290 g
Yksikköhinta: 65,34 € / kg
Alkuperämaa: Espanja
Ravintosisältö / 100 g:
Energia: 345 kcal
Proteiinit: 25 g
Hiilihydraatit: 47 g
Rasvat: 8-10 g
Ravintokuidut: 12-14 g

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti