Ravintohiivahiutaleet (oluthiivahiutaleet)
Kokemuksia tuotteesta:

”Valioravinnon Oluthiivahiutaleet kuuluvat nykyään kuivakaappini vakiovarusteisiin! Tuovat ihanaa juustoista makua esim. pastan päälle ja samalla saa tärkeää b12-vitamiinia, jolla monesta meillä on puutosta. Vahva suositus!”

- Jonna“Ripottele oluthiivahiutaleita vaikka leivän tai pastan päälle. Näin saat b-vitamiineja ja sinkkiä helposti ja maistuvasti!”

- Saija

Gluteeniton
Laktoositon
Lisäaineeton
Vegaaninen

Ravintohiivahiutaleet (oluthiivahiutaleet)

Luonnollinen ja maukas B-vitamiinilähde


6,45 € (58,64 € / kg)
 
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - saatavilla

Helsinki, Hakaniemi - saatavilla

Helsinki, Itäkeskus - saatavilla

Tampere - saatavilla

Turku - saatavilla

Oulu - muutama jäljellä

Raisio - lopussa


Luonnollinen ja maukas B-vitamiinilähde
Rikas oluthiiva valmistetaan Saccharomyces cerevisae –hiivasta. Ravintorikkaassa melassiliuoksessa kasvatetun hiivan maku on pehmeä, eikä siinä ole perinteisille oluthiivoille tyypillistä karvautta.

Hiivan hellä kuivaus ja inaktivointi säilyttävät ravintoarvon mahdollisimman rikkaana. Inaktivoitu hiiva ei toimi leivinhiivana eikä aloita käymistä.

Rikas Oluthiiva sisältää erityisen runsaasti luonnollisia B-vitamiineja (B1, B2, B3, B5, B6, B7 ja B12 sekä foolihappo). Se on lisäksi hyvä proteiinien ja hivenaineiden lähde.

Oluthiivahiutaleilla on helppo lisätä B-vitamiinien saantia. Paahteisen juustoisen makuiset hiivahiutaleet sopivat myös mausteeksi ja aromivahventeeksi ruuanlaittoon.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämä mainio tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.Brändi: Valioravinto
Pakettikoko: 110 g
Yksikköhinta: 58,64 € / kg
Alkuperämaa: Estonia
Ainesosat: 100 % oluthiivahiutale.

Ravintosisältö / 100 g:
Energiaa, 345 kcal
Proteiinia, 51 g
Hiilihydraatteja, 15 g
Rasvaa, 4 g
Ravintokuitua, 22 g
B1-vitamiinia, 45 mg
B2-vitamiinia, 18 mg
B3-vitamiinia, 340 mg
B5-vitamiinia, 140 mg
B6-vitamiinia, 34 mg
B7-vitamiinia, 200 mikrog
B12-vitamiinia, 44 mikrog
Foolihappoa, 4400 mikrog
Sinkkiä, 120 mg


Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti