Raakapatukka, luumu, amarantti & minttu
Laktoositon
Lisäaineeton
Luomu
Rawfood
Vegaaninen

Raakapatukka, luumu, amarantti & minttu

Herkullinen ja puhdas puhtipatukka ilman turhaa konstailua!


2,15 € (61,43 € / kg)
 
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - lopussa

Helsinki, Hakaniemi - lopussa

Helsinki, Itäkeskus - lopussa

Tampere - lopussa

Turku - lopussa

Oulu - lopussa

Raisio - lopussa


Herkullinen ja puhdas puhtipatukka ilman turhaa konstailua!
Amstückin luomulaatuiset raakapatukat ovat todella yksinkertaisia ja maukkaita välipalapatukoita, ilman turhaa konstailua. Ne eivät sisällä lisättyä sokeria tai keinotekoisia lisäaineita. Patukat valmistetaan Virossa luomulaatuisista, vähän käsitellyistä raaka-aineista, kuten kuivatuista hedelmistä ja siemenistä. Kaikki makeus on peräisin rusinoista, taateleista, viikunoista ja luumuista. Kylmäpuristusmenetelmällä taataan, että jokainen välipala on täynnä hyödyllistä ravintoa, josta saat todellista voimaa.

Tässäpä sinulle voimapatukka palauttamaan energiatasosi, kun väsymys yllättää. Valitse sinäkin suosikkimakusi monien joukosta!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Brändi: Ampstükk
Pakettikoko: 35 g
Yksikköhinta: 61,43 € / kg
Alkuperämaa: Estonia
Ainesosat: rusinoita, luumuja (16%), raakaa jauhettua tattaria (13%), hirssiä, amaranttia (10%), minttua, auringonkukkaöljyä, Bourbon-vaniljaa.

Ravintosisältö/100g:
Energia 352 kcal/1473 kJ
Rasvaa 7 g
josta, tyydyttynyttä 0,4 g
Hiilihydraatteja 67 g
joista, sokereita 33 g
Kuitua 5 g
Proteiineja 6 g
Suolaa 0,01 g
Kaliumi 577 mg
Magnesium 83 mg
Fosfori 147 mg
Rautaa 3 mg
E-vitamiini 4 mg.

Tätä tuotetta ei ole vielä kommentoitu.

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti