Propolis-uute
Kokemuksia tuotteesta:

"Jos flunssan ensioireet tuntuvat kurkun käheytenä ja orastavana kurkkukipuna, tempaisen Pesosen propolista tippoina suoraan kurkkuun ja tadaa: vastustuskyky kukoistaa ja lentsu pysyy loitolla."

- Jani"Ehdoton ykköstuotteeni immuniteetin vahvistamiseen on Pesosen Mehiläistarhan Propolisuute. Heti kun kurkussa alkaa tuntumaan vaanivaa kutittelua, niin 15 tippaa propolista suuhun ja flunssa on tipotiessään! Propolisputeli on kätevä pitää mukana repussa syksyn menoissa ja ottaa kulaus silloin tällöin, jos oireet alkavat vaivata."

- Jonna

"Propolis-uutetta kunnon tujaus kurkkuun ja olo on oivallinen! Propolis auttaa myös erinomaisesti pieniin haavoihin - mahtava tuote!"

- Esa"Kätevä pikku tehopullo pitää mukana aina ja kaikkialla. Jos kurkku on kipeänä tai kutisee, jos ientä ahdistaa, jos kynsinauha on revennyt ja nypitty ja tulehtunut tuikkaan tipan propolista suoraan kohteeseen. Rajua ainetta, herkempi laimentaa veteen ja juo kuumana. Itse vedän suoraan sellaisenaan."

- Riikka“Säästyin ihonsiirrolta hoitaessa palovammaa tällä. Toimii!”

- Jenni

Gluteeniton
Laktoositon
Lisäaineeton
Maakunnista

Propolis-uute

Karhean kurkun ylin ystävä parantaa myös immuniteettiä!


6,99 € (233,00 € / l)
8,25 €
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - saatavilla

Helsinki, Hakaniemi - saatavilla

Helsinki, Itäkeskus - saatavilla

Tampere - saatavilla

Turku - saatavilla

Oulu - saatavilla

Raisio - saatavilla


Karhean kurkun ylin ystävä parantaa myös immuniteettiä!
Antiseptisesti vaikuttava propolis buustaa tutkitusti vastustuskykysi kukoistukseen, edistää suoliston terveyttä, tuo apua karhealle kurkulle ja vaikuttaa suotuisasti myös hengityselinten terveyteen. Propolis voi tutkimusten mukaan myös suojata soluja hapettumisvaurioilta ja auttaa kehoa suojautumaan ulkopuolisilta vaikutteilta.

Annostus: 5-15 tippaa.

Propolis eli mehiläiskittivaha on mehiläisten lehti- ja havupuiden silmuista keräämä ja pihkamainen aine. Sen on todettu sisältävän antiseptisiä aineita. Ulkoisesti sitä käytetään haavojen hoitoon, ihottumiin, sieni-infektioihin ja hyönteisten puremiin.

Pesosen mehiläistarhojen Esa kertoo: "Mehiläisten parissa on kulunut 29 vuotta. Ammattimaisesti olemme hoitaneet mehiläisiä 13 vuotta. Tarhamme sijaitsevat Sastamalan ja Hämeenkyrön alueilla, missä maasto on peltojen, metsien ja pienten vesistöjen kirjomaa. Kukkavalikoima mehiläisillämme on hyvin monipuolinen."

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että propolis eii tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Pakettikoko: 30 ml
Yksikköhinta: 233,00 € / l
Alkuperämaa: Suomi
Ainesosat: Mehiläiskittivaha eli propolis (8%), etanoli, vesi.
Niko Ruohonjuuresta 18.7. klo 11:23
Hei Ulla! Kyllä, tuote sisältää etanolia. Kysäisen vielä Pesoselta, että onko kyse viljapohjaisesta etanolista.

ulla 17.7. klo 18:22
Onko tuoteessa etanolia? Keliaakikkona saan oireita etanolista, jos se on tehty viljoista. Kurjaa, että tuote myydään muovipurkissa.

Eija Paananen 15.5. klo 10:08
Erinomaista hyönteisten pistoihin. Lievittää kutinaa nopeasti.

Ellu 1.10. klo 22:54
Sopii myös akneiholle! :>

Niko Ruohonjuuresta 22.7. klo 10:18
Hei Miuku! En usko, että tämä tuote soveltuu puun käsittelyyn. Propolis on tarkoitettu sisäiseen käyttöön. Sen sijaan suosittelen käyttötarkoitukseesi tätä: http://kauppa.ruohonjuuri.fi/pellavaoljy-mehilaisvaha/PELLAV-6417972585819/dp

miuku 18.7. klo 15:18
Voiko tätä käyttää puisen leikkuulaudan viimeistelyyn?

Marja järvinen 1.7. klo 22:42
Koiran tulehtuneisiin tassuihin oiva apu

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti