Omenaviinietikka
Kokemuksia tuotteesta:

“Jokaisen keittiön ja kauneuden salaisuus! ;) Toimii niin ihon ja hiusten hoidossa kuin herkullisissa kokkailupuuhissa - kroppa kiittää sisäisesti ja ulkoisesti!

- Irina

Gluteeniton
Laktoositon
Lisäaineeton
Luomu
Vegaaninen

Omenaviinietikka

Omenaviinietikka tukee terveyttäsi!


6,25 € (8,33 € / l)
 
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - saatavilla

Helsinki, Hakaniemi - lopussa

Helsinki, Itäkeskus - saatavilla

Tampere - saatavilla

Turku - saatavilla

Oulu - saatavilla

Raisio - saatavilla


Omenaviinietikka tukee terveyttäsi!
Omenaviinietikka on todellinen terveyspommi ja yksinkertaisesti erittäin hyödyllinen ravintoaine ihmiselle. Se sisältää runsain määrin mm. vitamiineja, hivenaineita, aminohappoja ja entsyymejä. Omenaviinietikan säännöllinen käyttö on helppo ja edullinen tapa tukea terveyttään.

Tämä etikka on valmistettu biodynaamisesti viljellyistä omenista luonnollisella tavalla mahdollisimman vähillä käsittelyillä. Poimintatuoreista omenista on puristettu kirkastamaton omenamehu, jonka on annettu käydä etikaksi luontaisesti. Mehua tai etikkaa ei ole kuumennettu missään valmistusvaiheessa. Näin ravitsemuksen kannalta kaikki tärkeät ainesosat ovat tallella.

Omenaviinietikassa oleva happo tappaa mikrobeja ja bakteereja ja sillä onkin on antiseptinen ja antibioottinen vaikutus.

Omenaviinietikan käyttö:
Omenaviinietikkaa voi vallan mainiosti käyttää terveysjuomana seuraavasti: nauti kolme kertaa päivässä n. 6 dl (yht. 18 dl) vettä, johon lisäät 1-2 teelusikallista omenaviinietikkaa. 1-2 teelusikallista omenaviinietikkaa per annos n. 6 dl etikkavettä.

VINKKI: Lisää omenaviinietikkaveteen hiukan hunajaa, niin optimoit terveysvaikutukset ja teet mausta miellyttävämmän!

Omenaviinietikkaa kannattaa juoda pillillä, jolloin se ei pääse vahingoittamaan hampaiden kiillettä.

Aamushotti omenaviinietikasta:
Yön aikana keho puhdistuu toksiineista, jolloin elimistöön muodostuu happamuutta. Aamulla kannattaakin nauttia elimistöä emäksisöivä ja ruuansulatusta avittava omenaviinietikkashotti, joka valmistuu seuraavasti: sekoita 1 dl:n lämmintä vettä 2 teelusikallista omenaviinietikkaa ja nauti shotti heti aamusta, tyhjään vatsaan.

Omenaviinietikka edistää ruuansulatusta ja se sopii mitä mainioimmin salaattikastikkeeseen, maustamiseen, säilöntään ja esimerkiksi virkistysjuomaksi: sekoita lasilliseen raikasta vettä 2 tl etikkaa ja makusi mukaan hunajaa. Voit lisätä etikkaa myös kylpyveteen tai puhdistaa kasvosi laimennetulla etikkavedellä. Käytä silloin 2-3 ruokalusikallista etikkaa litraan vettä.

Beutelsbacherin omenaviinietikan alkoholipitoisuus on maksimissaan 3g/l. (Etikat sisältävät aina alkoholia. Se on välttämättömyys, jotta etikkahappobakteerit voivat toimia halutulla tavalla.)

Brändi: Beutelsbacher
Pakettikoko: 750 ml
Yksikköhinta: 8,33 € / l
Alkuperämaa: Saksa
Ainesosat: viinikäytettu luomuomenamehu.

Ravintosisältö / 100 ml:
Energiaa 18 kcal
Proteiinia 0,1 g
Hiilihydraatteja 0,4 g
Rasvaa 0,1 g
Ei sisällä sulfiitteja.

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti