Mustikka-energiapatukka
Gluteeniton
Laktoositon
Lisäaineeton
Luomu
Rawfood
Vegaaninen

Mustikka-energiapatukka

Antaa energiaa elämääsi!


3,50 € (50,00 € / kg)
 

Toistaiseksi lopussa verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - lopussa

Helsinki, City-käytävä - muutama jäljellä

Helsinki, Hakaniemi - saatavilla

Helsinki, Itäkeskus - lopussa

Tampere - lopussa

Turku - lopussa

Oulu - saatavilla

Raisio - saatavilla


Antaa energiaa elämääsi!
Organic Food Bar -mustikkapatukan raikkaan marjaisa maku tulee kokonaisista metsämustikoista, joita on peräti viidesosa Blueberry-patukasta! Mustikkaa pidetään supermarjana sen ainutlaatuisten terveysvaikutusten vuoksi.

Organic Food Bar -patukat ovat 65-100% kypsentämättömiä korkean energiapitoisuuden omaavia energiapatukoita. Ne eivät sisällä säilöntäaineita, lisäaineita, suolaa, kuorrutteita, valkaistua sokeria, soijaproteiinia, transrasvoja tai maitotuotteita. Patukat ovat luonnonmukaisesti tuotettuja, laktoosittomia, gluteenittomia sekä 100% kasviperäisistä raaka-aineista valmistettuja.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Pakettikoko: 70 g
Yksikköhinta: 50,00 € / kg
Alkuperämaa: Yhdysvallat
Ainesosat: Mantelimassa, mustikoita, ruokosokerimehu, auringonkukkaöljy, taatelimassa, agavenektari, pellavanituja, seesaminsiemeniä.

Ravintosisältö per patukka:
8 g proteiineja
38 g hiilihydraatteja
8 g ravintokuituja
100 % kypsentämätöntä

Tätä tuotetta ei ole vielä kommentoitu.

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti