Mantelitahna
Kokemuksia tuotteesta:

"Niin taivaallisen ihana tahna aamupuuroon “voisilmäksi”, kastikkeeksi raakakaakaolla maustettuna pannukakkujen tai jälkkäreiden kanssa tai ihan sellaisenaan näkkileivän päällä tai dippinä kasvistikkujen kanssa!"

- Jonna“Koko perheen herkku, jota syödään meillä suoraan lusikalla purkista. On todella oivallinen myös leivän päällä, leivonnassa ja ruuanlaitossa. Surauta vaikkapa smoothien sekaan tai lisää itsetehtyyn suussa sulavaan raakasuklaaseen!”

- Adina“Jos makeannälkä yllättää, tällä se lähtee. Niin hyvää, että syön sitä lusikalla suoraan purkista.”

- Jenni

Gluteeniton
Laktoositon
Lisäaineeton
Luomu
Vegaaninen
Karppaajille

Mantelitahna

Kalsiumrikas herkkulevite leivälle ja leivontaan!


7,95 € (46,76 € / kg)
 
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - saatavilla

Helsinki, Hakaniemi - saatavilla

Helsinki, Itäkeskus - muutama jäljellä

Tampere - saatavilla

Turku - saatavilla

Oulu - muutama jäljellä

Raisio - saatavilla


Kalsiumrikas herkkulevite leivälle ja leivontaan!
Erinomaisen herkullista, luomulaatuista mantelitahnaa leivän päälle, jälkiruokiin, ruoanlaittoon. Sopii myös mainiosti hiilihydraatteja välttelevien ruokavalioon.

Tarmoa taipaleellesi tuova, luomulaatuinen mantelitahna sisältää sydänystävällisiä rasvahappoja, proteiinia ja kalsiumia - aivan äärimmäisen herkullisessa muodossa.

Tämä lumoava luksustahna on valmistettu luomutuotetuista manteleista jauhamalla kevyesti paahdetut mantelit. Tuote ei sisällä koostumuksensäätelyaineita, siksi pintaan nousee mantelin omaa öljyä. Sekoita öljy sisältöön ennen käyttöä, tämä parantaa koostumusta ja pidentää säilyvyyttä.

Käytä mantelitahnaa joko sellaisenaan leivänpäällisenä tai dippikastikkeena, lisää erilaisiin mausteisiin kastikkeisiin tai käytä leivonnassa korostamaan pähkinäisiä makuja esimerkiksi kakun täytteessä. Laskiaispullan marsipaanin voit hyvin korvata mantelitahnalla, jonka makeutat halusi mukaan. Kokeile ja maistele - saat samalla tärkeitä ravintoaineita!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että mantelitahnakaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Brändi: Biona
Pakettikoko: 170 g
Yksikköhinta: 46,76 € / kg
Alkuperämaa: Iso-Britannia
Ainesosat: Manteli*.
*=luomulaatua

Ainesosat: 100% mantelia. Luomulaatua.

Ravintosisältö 100 g:
kcal 645 kJ 2663
proteiinia 23 g
hiilihydraattia 5,5 g
rasvaa 56 g
Kalsiumia 261 mg(33 % päivänsaantisuosituksesta)
Rautaa
4,2 mg (30 % päivän saantisuosituksesta)
Magnesiumia 176 mg (73 % päivän saantisuosituksesta)
E-vitamiini 28 mg (233 % päivän saantisuosituksesta)
B2 -vitamiini 0,6 mg (43 % päivän saantisuosituksesta)
Jenni 5.8. klo 10:22
Aivan ihanaa! Käytän itse smootheissa, jogurtin sekä pelkän banaanin kera. Tytär käyttää kaurapuuron päällä. Todella täyttävää ja vie makeannälän.

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti