Männyn siitepölyjauhe
Gluteeniton
Laktoositon
Lisäaineeton
Rawfood
Superfood

Männyn siitepölyjauhe

Todellinen terveyspommi rikastaa ravintosi!


18,95 € (252,67 € / kg)
 
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - muutama jäljellä

Helsinki, Hakaniemi - lopussa

Helsinki, Itäkeskus - muutama jäljellä

Tampere - saatavilla

Turku - saatavilla

Oulu - muutama jäljellä

Raisio - saatavilla


Todellinen terveyspommi rikastaa ravintosi!
Männyn siitepöly on täydellinen löytö ravitsemukselle ja todella hieno tuki terveydelle! Ravintorikas ja korkealle arvostettu männyn siitepöly on kerätty ravinteikkailta maa-alueilta ja se sisältää yli 200 bioaktiivista ravintoainetta, vitamiineja ja mineraaleja, jotka yhdessä tukevat fyysistä ja mentaalista hyvinvointia.

Männyn siitepölyä on käytetty Kiinan ja Korean kansan parissa yli 200 vuotta. Voimistavaa ja vitalisoivaa männyn siitepölyä voi käyttää päivittäin hyvinvointia tukevana ravintolisänä.

Männyn siitepölyn soluseinät ovat rikottu parhaan imeytymisen saavuttamiseksi.

Tarmoa taipaleellesi tuoca männyn siitepöly on todella monipuolinen tuki terveydelle. Suosittelemme sitä vahvistukseksi erityisesti makuuhuonevipinää kaipaaville, hektistä elämää suorittaville ja heille, joiden olo on toisinaan kuin olmilla konsanaan.

Männyn siitepöly sisältää yli 20 aminohappoa ja kaikki 8 välttämätöntä aminohappoa.

Se sisältää myös Alfa-linoleenihappoa(ALA), androtestosteronia, antioksidantteja, DHEA, kuituja, flavonoideja, ligniiniä, eläviä coentsyymejä, MSM:ää, monosakkarideja, nukleiinihappo, oleiinihappoa, polysakkarideja ja tyydyttymättömiä rasvahappoja. A-, B1-, B2-, B3-, B6-, D-, ja E-vitamiinia sekä Beta-karoteenia, ja foolihappoa. Kalsiumia, kuparia, rautaa, mangaania, magnesiumia, fosforia, kaliuamia, seleeniä, piitä, natriumia ja sinkkiä.

Annostus: Nauti ravinteikasta männyn siitepölyä noin puoli teelusikallista päivässä, raskaan fyysisen tai henkisen rasituksen alla 4-6g päivittäin.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että siitepölykään ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Brändi: Foodin
Pakettikoko: 75 g
Yksikköhinta: 252,67 € / kg
Alkuperämaa: Kiina
Ainesosat: Männyn siitepöly
jenni 28.6. klo 13:47
Ostin siitepölyä lisätäkseni sitä aamuiseen vihersmoothieeni. Tarkoitus oli vain kokeilla ja saada lisäbuustia stressaavaan arkeen. Ensimmäisen purkin loputtua huomasin etten ollutkaan tarvinnut enää jokapäiväistä allergialääkitystä eläin- ja siitepölyihin. Nyt vuoden käyttäneenä olen niin onnellinen että olen siedättynyt eri allergeeneille näin hyvin enkä tarvitse lääkitystä ollenkaan, vuosien heinixin ja duactin yms nenäsuihkeiden ja silmätippojen käyttö loppui kuin seinään. Tämä on must tuote kaapissani ja otan sen työmatkoille aina mukaan. En edes uskalla olla ilman :)

Niko Ruohonjuuresta 23.12. klo 16:54
Kiitos kysymyksestäsi. Männyn siitepöly voi aiheuttaa allergisia reaktioita, mutta se sopii myös siedätykseen pieninä määrinä.

Utelias 6.11. klo 14:10
Voiko siitepöly allergikko syödä tätä?

Johanna Ruohonjuuresta 2.9. klo 11:09
Kiitos kysymyksestäsi. Pieniä määriä (1/4 -1/2 teelusikallista päivässä) voi antaa lapsillekin.

pipu 23.8. klo 11:20
Voiko tätä antaa lapsille?

Jani 14.6. klo 19:48
Vaikutuksen kyllä tuntee

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti