Magnesiumsuihke, vahva
Gluteeniton
Laktoositon
Lisäaineeton
Vegaaninen

Magnesiumsuihke, vahva

Lihaskivut lipettiin!


29,90 € (299,00 € / l)
 
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - saatavilla

Helsinki, Hakaniemi - saatavilla

Helsinki, Itäkeskus - saatavilla

Tampere - saatavilla

Turku - saatavilla

Oulu - saatavilla

Raisio - saatavilla


Lihaskivut lipettiin!
Ulkoisesti käytettävä ja todella vahva, luonnollinen magnesium-öljysuihke. Luonnosta saatava puhtain ja parhaiten imeytyvä magnesiumin muoto. Avuksi lihaskramppeihin ja suonenvetoihin, lasten kasvukipuihin, migreenin ehkäisyyn. Sopii myös lapsille ja raskaana oleville. Toimii tehokkaana apuna myös päänsäryn ja migreenin hoidossa.

LIHASKRAMPPEJA? SUONENVETOA? LEVOTTOMAT JALAT? PÄÄNSÄRKYÄ? MIGREENI? KASVUKIPUJA?Jos, niin tämä on Sinun valintasi!

Tämä vahvin magnesiumvalmisteemme on niin mineraalirikas, että kuivaihoiset saattavat kokea kihelmöintiä. Täysin luonnollinen, soveltuu myös lapsille ja raskaana oleville. Juoksijat ja maratoonarit palkitsivat Englannissa parhaana palautumistuotteena! 20 suihkausta/pvä. 20 suihkausta sisältää 360 mg magnesiumia. Farmaseuttista laatua. Voidaan käyttää myös sisäisesti.

Magnesium on osallisena satoihin erilaisiin kehon toimintoihin. Kaikkialla on soluja, jotka janoavat magnesiumia terveeseen toimintaansa. Lihassolut, ihosolut ja hermosolut tarvitsevat magnesiumia terveeseen soluaineenvaihduntaan, rentoutukseen ja puhdistukseen. Jos tämä synteesi ei toimi terveellä tavalla, syntyy terveysongelmia. Puutosoireisiin kuuluvat mm. krampit, iho-oireet, suonenvedot, levottomat jalat, rytmihäiriöt, korkea verenpaine, lihasjännitykset ja lihasvaivat.

Suoraan iholle käytettävien suihkeidemme magnesium on luonnon magnesiumia, joka louhitaan 1,5 km syvyydestä mineraalikerrostumista. Magnesiumistamme voi sanoa, että se on maailman puhtainta luonnon magnesiumia.

Magnesiumsuihkeidemme imeytymistä on tutkittu Cardiffin yliopistossa*. Nämä tutkimukset osoittavat magnesiumin imeytyvän loistavasti ihon kautta. Levitätpä magnesiumin minne vain, se imeytyy kaikkien hermotusten ja lihasten käytettäväksi. Sisäisten magnesiumvalmisteiden imeytymisellä on isoja haasteita, sillä vatsa- ja suolistovaivat sekä mm. mahahappo- ja diabeteslääkkeet saattavat haitata magnesiumin imeytymistä sisäkautta merkittävästi.

Pulloista saat 800 suihkaisua.

Pakettikoko: 100 ml
Yksikköhinta: 299,00 € / l
Alkuperämaa: Iso-Britannia
Ainesosat: Luonnon magnesiumia ja luonnollisesti suodatettua lähdevettä. Ei muita aineita.

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti