Magnesiumsuihke, sensitive
Kokemuksia tuotteesta:

"Tykkään tästä kovasti, sillä suihke on tehokas hartiakivuissa eikä kirvele yhtään herkälle iholle. Todella riittoisa tuote ja auttaa myös päänsärkyyn."

- Miska“Magnesium-suihke on välitön apu kolotuksiin ja lihaskipuihin! Suihkuta illalla ranteisiin ja nuku kuin tukki aamuun asti.”

- Laura"Jokin aika sitten aloin kärsiä päivittäisistä suonenvedoista. Onneksi muutama suihkautus magnesiumsuihketta vie vaivan hetimiten pois!"

- Sara

Vegaaninen

Magnesiumsuihke, sensitive

Kirvelemätön kaveri kipujen karkoitukseen - loistava valinta erityisesti lasten kasvukipuihin!


29,90 € (299,00 € / l)
 
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - saatavilla

Helsinki, Hakaniemi - saatavilla

Helsinki, Itäkeskus - saatavilla

Tampere - saatavilla

Turku - saatavilla

Oulu - saatavilla

Raisio - saatavilla


Kirvelemätön kaveri kipujen karkoitukseen - loistava valinta erityisesti lasten kasvukipuihin!
Ulkoisesti käytettävä ja vahva luonnon magnesiumöljysuihke, joka on suunniteltu nimenomaan herkkäihoisille ja kuivan ihon omaaville. Jos olet kokenut muiden magnesiumsuihkeiden kirvelevän ihollasi, niin tämä on sinulle loistava valinta!

Luonnosta saatava puhtain ja parhaiten imeytyvä magnesiumin muoto. Avuksi lihaskramppeihin ja suonenvetoihin, lasten kasvukipuihin, migreenin ehkäisyyn. Sopii myös lapsille ja raskaana oleville. DERMATOLOGISESTI TESTATTU. SOPII HYVIN MYÖS LAPSILLE!

Magnesium on osallisena satoihin erilaisiin kehon toimintoihin. Kaikkialla on soluja, jotka janoavat magnesiumia terveeseen toimintaansa. Lihassolut, ihosolut ja hermosolut tarvitsevat magnesiumia terveeseen soluaineenvaihduntaan, rentoutukseen ja puhdistukseen. Jos tämä synteesi ei toimi terveellä tavalla, syntyy terveysongelmia. Puutosoireisiin kuuluvat mm. krampit, iho-oireet, suonenvedot, levottomat jalat, rytmihäiriöt, korkea verenpaine, lihasjännitykset ja lihasvaivat.

Suoraan iholle käytettävien suihkeidemme magnesium on luonnon magnesiumia, joka louhitaan 1,5 km syvyydestä mineraalikerrostumista. Magnesiumistamme voi sanoa, että se on maailman puhtainta luonnon magnesiumia.

Magnesiumsuihkeidemme imeytymistä on tutkittu Cardiffin yliopistossa*. Nämä tutkimukset osoittavat magnesiumin imeytyvän loistavasti ihon kautta. Levitätpä magnesiumin minne vain, se imeytyy kaikkien hermotusten ja lihasten käytettäväksi. Sisäisten magnesiumvalmisteiden imeytymisellä on isoja haasteita, sillä vatsa- ja suolistovaivat sekä mm. mahahappo- ja diabeteslääkkeet saattavat haitata magnesiumin imeytymistä sisäkautta merkittävästi.

Pulloista saat 800 suihkaisua.

Pakettikoko: 100 ml
Yksikköhinta: 299,00 € / l
Alkuperämaa: Iso-Britannia
INCI:
In Magnesium Oil Sensitive spray you will find a concentrated solution of Zechstein Inside® magnesium chloride (15% magnesium chloride) aqua (water)

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti