Magnesiumsuihke, sensitive
Lisäaineeton
Vegaaninen

Magnesiumsuihke, sensitive

Hellävarainen magnesiumsuihke käteväkäyttöisessä matkakoossa.


4,99 € (332,67 € / l)
 
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - saatavilla

Helsinki, Hakaniemi - lopussa

Helsinki, Itäkeskus - lopussa

Tampere - saatavilla

Turku - saatavilla

Oulu - lopussa

Raisio - lopussa


Hellävarainen magnesiumsuihke käteväkäyttöisessä matkakoossa.
Matkakokoinen (15 ml) magnesiumsuihke, sensitive on hellävarainen, kirvelemätön magnesiumsuihke herkkäihoisille sekä lapsille. Pullosta saa 100 suihkaisua.

Ulkoisesti käytettävä ja vahva luonnon magnesiumöljysuihke, joka on suunniteltu nimenomaan herkkäihoisille ja kuivan ihon omaaville. Jos olet kokenut muiden magnesiumsuihkeiden kirvelevän ihollasi, niin tämä on sinulle loistava valinta!

Luonnosta saatava puhtain ja parhaiten imeytyvä magnesiumin muoto. Avuksi lihaskramppeihin ja suonenvetoihin, lasten kasvukipuihin, migreenin ehkäisyyn. Sopii myös lapsille ja raskaana oleville. DERMATOLOGISESTI TESTATTU. SOPII HYVIN MYÖS LAPSILLE!

Magnesium on osallisena satoihin erilaisiin kehon toimintoihin. Kaikkialla on soluja, jotka janoavat magnesiumia terveeseen toimintaansa. Lihassolut, ihosolut ja hermosolut tarvitsevat magnesiumia terveeseen soluaineenvaihduntaan, rentoutukseen ja puhdistukseen. Jos tämä synteesi ei toimi terveellä tavalla, syntyy terveysongelmia. Puutosoireisiin kuuluvat mm. krampit, iho-oireet, suonenvedot, levottomat jalat, rytmihäiriöt, korkea verenpaine, lihasjännitykset ja lihasvaivat.

Suoraan iholle käytettävien suihkeidemme magnesium on luonnon magnesiumia, joka louhitaan 1,5 km syvyydestä mineraalikerrostumista. Magnesiumistamme voi sanoa, että se on maailman puhtainta luonnon magnesiumia.

Magnesiumsuihkeidemme imeytymistä on tutkittu Cardiffin yliopistossa*. Nämä tutkimukset osoittavat magnesiumin imeytyvän loistavasti ihon kautta. Levitätpä magnesiumin minne vain, se imeytyy kaikkien hermotusten ja lihasten käytettäväksi. Sisäisten magnesiumvalmisteiden imeytymisellä on isoja haasteita, sillä vatsa- ja suolistovaivat sekä mm. mahahappo- ja diabeteslääkkeet saattavat haitata magnesiumin imeytymistä sisäkautta merkittävästi.

Pakettikoko: 15 ml
Yksikköhinta: 332,67 € / l
Alkuperämaa: Iso-Britannia
Ainesosat: Luonnon magnesiumia ja luonnollisesti suodatettua lähdevettä. Ei muita aineita.

Tätä tuotetta ei ole vielä kommentoitu.

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti