Magnesiumsuihke, kipu & nivel
Lisäaineeton

Magnesiumsuihke, kipu & nivel

Kätevä kivun ja kolotusten karkoittaja! Matkakokoinen magnesiumsuihke.


4,99 € (332,67 € / l)
 
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - saatavilla

Helsinki, Hakaniemi - saatavilla

Helsinki, Itäkeskus - saatavilla

Tampere - saatavilla

Turku - saatavilla

Oulu - saatavilla

Raisio - saatavilla


Kätevä kivun ja kolotusten karkoittaja! Matkakokoinen magnesiumsuihke.
Matkakokoinen (15 ml) magnesiumsuihke kipujen ja kolotusten karkoitukseen! Pullosta saa 100 suihkaisua.

Nyt lihaskivut lipettiin! Magnesiumsuihke on helppo ja todella tehokas apu kipujen karkottamiseen! Magnesiumöljypohjainen nivel- ja kipusuihke edistää nivelten terveyttä ja lihasten rentoutumista. Avuksi hermo- ja nivelsärkyihin, kolotukseen, fibromyalgiaan. Ulkoisesti käytettävä, vahva ja luonnollinen magnesiumsuihke antaa nivel- ja lihaskivuille kyytiä! Avuksi mm. lihaskramppeihin ja suonenvetoihin, niveljäykkyyteen, lasten kasvukipuihin ja “levottomiin jalkoihin”. Sopii myös lapsille ja raskaana oleville. Testaa ja totea teho!

JÄNNEVAIVOJA? REUMA? KULUMIA? NIVELRIKKOA? TENNISKYYNERPÄÄ? NIVELVAIVOJA? SUONENVETOA? ISSIASVAIVA? TULEHDUS? Jos, niin tämä on Sinun valintasi! KIPU-NIVEL MAGNESIUMSUIHKE auttaa jalkojen, polvien, lonkan, olkapäiden ja nivelten kolotuksiin, hiiriranteeseen, golf- ja tenniskyynärpäähän. Suihkutetaan suoraan iholle, sinne missä vaiva on. 20 suihkausta/pvä. Luonnon magnesiumia tehostaa talvikkiöljy, glukosamiini ja mentholi. 20 suihkausta sisältää 180 mg magnesiumia. Farmaseuttista laatua.

Magnesium on osallisena satoihin erilaisiin kehon toimintoihin. Kaikkialla on soluja, jotka janoavat magnesiumia terveeseen toimintaansa. Lihassolut, ihosolut ja hermosolut tarvitsevat magnesiumia terveeseen soluaineenvaihduntaan, rentoutukseen ja puhdistukseen. Jos tämä synteesi ei toimi terveellä tavalla, syntyy terveysongelmia. Puutosoireisiin kuuluvat mm. krampit, iho-oireet, suonenvedot, levottomat jalat, rytmihäiriöt, korkea verenpaine, lihasjännitykset ja lihasvaivat.

Suoraan iholle käytettävien suihkeidemme magnesium on luonnon magnesiumia, joka louhitaan 1,5 km syvyydestä mineraalikerrostumista. Magnesiumistamme voi sanoa, että se on maailman puhtainta luonnon magnesiumia. .

Magnesiumsuihkeidemme imeytymistä on tutkittu Cardiffin yliopistossa*. Nämä tutkimukset osoittavat magnesiumin imeytyvän loistavasti ihon kautta. Levitätpä magnesiumin minne vain, se imeytyy kaikkien hermotusten ja lihasten käytettäväksi. Sisäisten magnesiumvalmisteiden imeytymisellä on isoja haasteita, sillä vatsa- ja suolistovaivat sekä mm. mahahappo- ja diabeteslääkkeet saattavat haitata magnesiumin imeytymistä sisäkautta merkittävästi.

Pakettikoko: 15 ml
Yksikköhinta: 332,67 € / l
Alkuperämaa: Iso-Britannia
Ainesosat: Luonnon magnesium, glukosamiini (kalasta), talvikkiöljy, mentoli.

Tätä tuotetta ei ole vielä kommentoitu.

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti