Magnesium-kylpyhiutaleet
Vegaaninen

Magnesium-kylpyhiutaleet

Hetkessä helpotusta mm. väsyneille jaloille!


23,90 € (23,90 € / kg)
 
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - saatavilla

Helsinki, Hakaniemi - saatavilla

Helsinki, Itäkeskus - saatavilla

Tampere - saatavilla

Turku - saatavilla

Oulu - saatavilla

Raisio - saatavilla


Hetkessä helpotusta mm. väsyneille jaloille!
Kylve kivut pois!

Magnesiumhiutaleet auttavat lihasten palautumisessa, puhdistavat kehoa ja poistavat raskasmetalleja. Magnesium-hiutaleilla rikastettu jalkakylpy virkistää väsyneet ja turvonneet jalat mm. treenien, matkustamisen tai seisoma-asennossa vietetyn työpäivän jälkeen.

Magnessium-hiutaleiden rauhoittava vaikutus auttaa nukkumaan yöt hyvin. Hiutaleilla tehty kylpy tuo helpotusta myös iho-ongelmiin.

Nämä magnesium-hiutaleet ovat niin puhtaita, että niitä voi jopa syödä!

Magnesium-hiutaleet ovat luonnon magnesiumia, joka louhitaan 2,5 km syvyydestä yli 250 miljoonaa vuotta vanhasta Zehcstein merestä. Better You -sarjan luonnon magnesium on puhtainta ja tutkittua Zechstein Inside -laatua.

Magnesium-tehohiutaleet sisältävät 47% magnesiumkloridia. Kylpiessä magnesium, välttämätön kivennäisaine, imeytyy suoraan ihon läpi kudoksiin. Magnesium auttaa ylläpitämään kehon magnesiumvarastoja, joka taas vähentää kipuja ja kramppeja.

Käsille, jaloille ja koko keholle sopivat magnesiumkylvyt toimivat hyvin magnesiumin tehotankkaukseen ja auttavat samalla lihasten palautumisessa. Tuotteet puhdistavat kehoa ja poistavat raskasmetalleja. Erinomainen myös vauvojen ja pikkulasten kylpyihin, sillä jo muutamalla hiutaleella on rauhoittava vaikutus.

Virkistää väsyneet ja turvonneet jalat mm. treenien ja matkustamisen jälkeen. Tuotteiden rauhoittava vaikutus auttaa nukkumaan yöt hyvin. Tuo helpotusta myös iho-ongelmiin. Tuotteet ovat niin puhtaita, että niitä voi syödä! Lisää 1-2 rkl hiutaleita normaaliin kylpyyn ja 1/2- 1 dl halutessasi magnesium tehotankkauksen.

Tee näin:
Laita vatiin lämmintä vettä nilkkoihin asti ja lisää veteen magnesiumhiutaleita. Kylvetä jalkoja magnesiumkylvyssä 20 minuuttia ja rentoudu!

Pakettikoko: 1 kg
Yksikköhinta: 23,90 € / kg
Alkuperämaa: Iso-Britannia

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti