Magnesium-kipusuihke
Kokemuksia tuotteesta:

”Magnesium-kipusuihke on huikea tuote, kun kipu yllättää. Tällä on moni niskasärky saatu loppumaan! Helppo käyttää.”

- Esa



Lihasjumit ja kolotukset kuriin tällä mahtavalla tuotteella. Loistava apu myöskin levottomille jaloille, menttooli viilentää ja virkistää ihanasti!“

- Pamela

Gluteeniton
Laktoositon
Lisäaineeton

Magnesium-kipusuihke

Käytä sinne missä kipu on!


29,90 € (299,00 € / l)
 
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - saatavilla

Helsinki, Hakaniemi - saatavilla

Helsinki, Itäkeskus - saatavilla

Tampere - saatavilla

Turku - saatavilla

Oulu - saatavilla

Raisio - saatavilla


Käytä sinne missä kipu on!
Nyt lihaskivut lipettiin! Magnesiumsuihke on helppo ja todella tehokas apu kipujen karkottamiseen! Magnesiumöljypohjainen nivel- ja -kipusuihke edistää nivelten terveyttä ja lihasten rentoutumista. Avuksi hermo- ja nivelsärkyihin, kolotukseen, fibromyalgiaan. Ulkoisesti käytettävä, vahva ja luonnollinen magnesiumsuihke antaa nivel- ja lihaskivuille kyytiä! Avuksi mm. lihaskramppeihin ja suonenvetoihin, niveljäykkyyteen, lasten kasvukipuihin ja “levottomiin jalkoihin”. Sopii myös lapsille ja raskaana oleville. Testaa ja totea teho!

JÄNNEVAIVOJA? REUMA? KULUMIA? NIVELRIKKOA? TENNISKYYNERPÄÄ? NIVELVAIVOJA? SUONENVETOA? ISSIASVAIVA? TULEHDUS? Jos, niin tämä on Sinun valintasi! KIPU-NIVEL MAGNESIUMSUIHKE auttaa jalkojen, polvien, lonkan, olkapäiden ja nivelien kolotuksiin, hiiriranteeseen, golf- ja tenniskyynärpäähän. Suihkutetaan suoraan iholle, sinne missä vaiva on.20 suihkausta/pvä. Luonnon magnesiumia tehostaa talvikkiöljy, glukosamiini ja mentholi. 20 suihkausta sisältää 180 mg magnesiumia. Farmaseuttista laatua

Magnesium on osallisena satoihin erilaisiin kehon toimintoihin. Kaikkialla on soluja, jotka janoavat magnesiumia terveeseen toimintaansa. Lihassolut, ihosolut ja hermosolut tarvitsevat magnesiumia terveeseen soluaineenvaihduntaan, rentoutukseen ja puhdistukseen. Jos tämä synteesi ei toimi terveellä tavalla, syntyy terveysongelmia. Puutosoireisiin kuuluvat mm. krampit, iho-oireet, suonenvedot, levottomat jalat, rytmihäiriöt, korkea verenpaine, lihasjännitykset ja lihasvaivat.

Suoraan iholle käytettävien suihkeidemme magnesium on luonnon magnesiumia, joka louhitaan 1,5 km syvyydestä mineraalikerrostumista. Magnesiumistamme voi sanoa, että se on maailman puhtainta luonnon magnesiumia.

Magnesiumsuihkeidemme imeytymistä on tutkittu Cardiffin yliopistossa*. Nämä tutkimukset osoittavat magnesiumin imeytyvän loistavasti ihon kautta. Levitätpä magnesiumin minne vain, se imeytyy kaikkien hermotusten ja lihasten käytettäväksi. Sisäisten magnesiumvalmisteiden imeytymisellä on isoja haasteita, sillä vatsa- ja suolistovaivat sekä mm. mahahappo- ja diabeteslääkkeet saattavat haitata magnesiumin imeytymistä sisäkautta merkittävästi.

Pulloista saat 800 suihkaisua.

Pakettikoko: 100 ml
Yksikköhinta: 299,00 € / l
Alkuperämaa: Iso-Britannia
Ainesosat: Luonnon magnesium, glukosamiini (kalasta), talvikkiöljy, menttooli.
Tanja 14.12. klo 11:18
Aivan uskomattoman mahtava tuote! Poisti selästä lähes heti jumituksen :)

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti