Maca-jauhe
Kokemuksia tuotteesta:

"Maca-jauhe on loistava apu treenauksen tueksi, koska se lisää suorituskykyä huomattavasti! Maca-jauhekuurin jälkeen juoksulenkit pidentyvät kuin itsestään."

- Johanna

Gluteeniton
Laktoositon
Lisäaineeton
Luomu
Superfood
Vegaaninen

Maca-jauhe

Maca on voimistava ja vahvistava puhtibuusteri!


16,75 € (55,83 € / kg)
 
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - saatavilla

Helsinki, Hakaniemi - saatavilla

Helsinki, Itäkeskus - saatavilla

Tampere - saatavilla

Turku - saatavilla

Oulu - saatavilla

Raisio - saatavilla


Maca on voimistava ja vahvistava puhtibuusteri!
Maca on todellinen Superfood sanan jokaisessa merkityksessä. Maca-jauhetta nauttimalla saat tämän vahvistavan, adaptogeenisen kasvin hyödyt tehokkaasti elimistösi käyttöön.

Maca-jauheen vaikutukset:
Vitalisoiva maca-jauhe estää lempeä lerpahtamasta ja saa lakanat liehumaan! Kehon energiatasoa kohottava maca lisää myös elimistön kykyä taistella haastavissa olosuhteissa. Vahvistavan vaikutuksensa ansiosta maca-jauhe on erityisen suosittua kuntoilijoiden ja urheilijoiden keskuudessa. Macan vaikutus on suorituskykyä ja jaksamista lisäävä.

Maca on juures, joka kasvaa Perussa ja on korkeimmalla kasvava tunnettu ravintokasvi. Se on ollut iän kaiken vakiotavaraa perulaisessa ruokavaliossa. Sillä on hieman mallasmainen maku, joka sekoittuu hyvin useimpien makujen kanssa - etenkin kaakaon kanssa! Jos maca-jauheen maku ei sinua miellytä, nauti sitä yhdessä kinuskinmakuisen lucuman kanssa - lucuma nimittäin peittää alleen macan maun lähes kokonaan.

Maca-jauheen käyttö:
Viiliin, puuroon, smoothien tai jogurttiin ripoteltava maca on täyttä ravintoa. Se sisältää runsaasti aminohappoja, kalsiumia, rautaa ja vitamiineista mm. B1-, B2-, B12- ja C-vitamiineja.

Maca-jauheen annostus:
Suositeltava päiväannos 1 tl - 2 rkl.

Mahtava maca saa toden totta voimasi valloilleen! Hedelmällisyyttä, seksuaalista vireyttä ja suorityskykyä sekä hormoonitoimintaa tukeva maca trimmaa sekä henkisen että fyysisen toimintatarmosi entistäkin ehommaksi.

Macan popsijoilla lakanat liehuvat eikä lempikään hevillä lerpahda!


Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että edes mahtava macakaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia.

Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Brändi: CocoVi
Pakettikoko: 300 g
Yksikköhinta: 55,83 € / kg
Alkuperämaa: Peru
Ravintosisältö / 100g:
Energia: 368 kcal
Proteiinit: 10.2 g
Hiilihydraatit: 59 g
Rasvat: 2,2 g
Niko Ruohonjuuresta 16.7. klo 10:56
Kiitos kysymyksestäsi Peku! Tämä on raakaa macaa. Cocovilta on myöhemmin tulossa myös gelatinoitu versio. Kannattaa muuten katsoa tämän tuotteen kommenteista Jaakko Halmetojan näkemys tähän raaka-maca-asiaan: http://kauppa.ruohonjuuri.fi/maca-jauhe/COCOVI-6420617151089/dp?openGroup=419

peku 15.7. klo 18:36
Onko tämä kypsennettyä vai raakaa macaa

Anni Ruohonjuuresta 30.6. klo 14:41
Hei Jokke! Kiitos kysymyksestäsi! Itse aloitin macan käytön aikanaan teelusikallisella, mutta pääsääntöisesti on usein kropalle helpompi aloittaa vaikka puolikkaasta tai jopa neljänneksestä ja nostaa siitä määrää hieman kehoa kuunnellen vaikka muutaman päivän välein tai kerran viikossa annosta suurentaen. Macaa voi käyttää sekä kuumennettuna, että kuumentamattomana. Molempia tapoja tunnutaan suosittelevan yhtä usein ja onkin arveltu, että parhaiten macasta saa hyötyjä irti, jos käyttää välillä kuumennettuna ja välillä raakana. Perinteisesti macaa käytetään kuumennettuna Etelä-Amerikassa. Siksi se sopiikin mahtavasti myös leivontaan, eli kannattaa kokeilla esimerkiksi tätä: http://www.ruohonjuuri.fi/ekotietoa/blogi/lue-nama-ja-innostu/952014-mahtava-maca-kakku/

jokke 18.6. klo 19:32
kannattaako macan käyttö alottaa heti teelusikallisesta vai vielä pienemmästä annoksesta? Miten annostusta on hyvä nostaa? Kannattaako jauhe kuumentaa vai ei?

Niko Ruohonjuuresta 27.6. klo 16:25
Hei Viltsu! Suositeltava päiväannos macalle on 1 tl - 2 rkl.

Viltsu 22.6. klo 23:13
Harmikseni sivuilta ei löydy annos kokoa? -Vai jäikö joku huomaamatta. Joutuu katsoa tietoa muualta .mutta ne ovat eri valmistajia joten eri pitoisuuksia?

Ritva 15.1. klo 08:25
Maku on mielestäni aika sinappinen. :)

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti