Luonnollinen hampaidenvalkaisuaine
Kokemuksia tuotteesta:

"Black & White-hampaidenvalkaisija on loistava tuote ilman turhia kemikaaleja! Timanttinen hymy on ahkeran käytön tuloksena! Black & White-hampaidenvalkaisija on todella helppo käyttää: ensin harjasin hampaat tavallisella hammastahnalla sen jälkeen tällä luonnon tuotteella eli aktiivihiilellä. Lopputulos yllätti kyllä positiivisesti jo ensimmäisen käyttö kerran jälkeen. Eron huomasi heti: hampaat olivat kirkkaammat ja valkoisemmat ja ihanan puhtaan ja liukkaan tuntuiset. Black & White-hampaidenvalkaisija on erittäin riittoisaa: se riittää n 90 pesukertaan. Suuret suositukset ihan mahtava tuote!"

- Ciia

Luonnonkosmetiikka
Vegaaninen

Luonnollinen hampaidenvalkaisuaine

Hampaat valkoisiksi - ihan ilman kemikaaleja!


16,95 € (1130,00 € / kg)
19,95 €
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - saatavilla

Helsinki, Hakaniemi - saatavilla

Helsinki, Itäkeskus - saatavilla

Tampere - saatavilla

Turku - saatavilla

Oulu - muutama jäljellä

Raisio - saatavilla


Hampaat valkoisiksi - ihan ilman kemikaaleja!
Ihanan valkoiset hampaat luonnollisesti!

Huikean suosion saavuttaneella Black & White-hampaidenvalkaisijalla poistat värjäymät hampaista hellävaraisesti ja ihan ilman kemikaaleja.

Black & White-hampaidenvalkaisija on kookospähkinän kuoresta valmistettua 100% aktiivihiiltä, valmistusprosessissa ei käytetä kemikaaleja.

Tuote sisältää pelkkää aktiivihiiltä, eikä siinä ole mukana muita aineita. Hampaidenvalkaisijan teho perustuu siis aktiivihiilen ominaisuuksiin.

Aktiivihiili imee itseensä jopa tuhatkertaisesti oman massansa verran haitallisia aineita, myrkkyjä, kemikaaleja ja likaa. Esimerkiksi tee, kahvi, tupakointi ja punaviini värjäävät hampaita tummemmiksi ja aktiivihiili poistaakin tehokkaasti värjäymät hampaiden pinnalta.

Riittoisasta purkista riittää noin 90 käyttökertaan.

Käyttöohje:

Harjaa hampaasi puhtaaksi normaalilla hammastahnalla, huuhtele. Kostuta hammasharja jauheeseen, ja harjaa Black & White hampaidenvalkaisijalla kevyesti muutaman minuutin ajan pitäen suuta kiinni koko ajan. Huuhtele suu huolellisesti. Käytä päivittäin, tai kunnes huomaat värjäytymien kadonneen.

Brändi: Black & white
Pakettikoko: 15 g
Yksikköhinta: 1130,00 € / kg
Alkuperämaa: Iso-Britannia
INCI: Activated Coconut Shell Charcoal (aktiivihiili kookoksen kuoresta)

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti