Suolasaippua (kristallisuolasaippua)
Kokemuksia tuotteesta:

“Kristallisuolasaippua on ihanan luonnollinen ihonhoitotuote! Sopii kasvojen ja koko vartalon pesuun. Desinfioiva vaikutus ehkäisee näpyiltä.”

- Suzan”Suolasaippua on aivan mieletön tehopakkaus ja vieläpä täysin luonnollinen! Ennaltaehkäisee ja hoitaa kasvojen ihon näppyjä ja kuorii samalla hellävaraisesti, luottotuote vuodesta toiseen. Voidaan käyttää lukemattomilla eri tavoilla!”

- Sara"Koulujen alettua on syytä taas muistuttaa luonnon omasta desinfiointiaineesta, joka putsaa kädet pöpöistä. Suolakivisaippuaa on helppo käyttää; hieraisee vain käsien pesulla tavallisen saippuan sijaan suolakivisaippuaa käsiin ja samalla saa ihanan pehmeät kädet. Niin yksinkertaista ja edullista että kannattaa hankkia oma suolakivisaippua kotiin, työpaikalle ja lasten hoitopaikalle. Toimii!"

- Venla


” Ehdoton suosikkini! Mulla löytyy yksi kappale aina kylppäristä ja toinen keittiöstä. Desinfioiva, tuoksuton ja niin kaunis! Myöskin niin riittoisa tuote :-)"

- Maimi"Ihana ja monikäyttöinen tuote, jolla voi pestä kasvot, kädet ja vaikka koko vartalon. Iho tuntuu ihanalta pesun jälkeen. Kristallisuolasaippua on luontaisesti desinfioiva ja kaunistus kylpyhuoneen lavuaarin reunalla. Tämä saippua on todella riittoisa ja myös ainesosaluettelo on ihastuttavan lyhyt - ainoastaan kristallisuola."

- Jeni“Paras ihonhoitotuote mitä tiedän; ihan joka aamu pesen tällä kasvoni ja saan kehuja hyvästä ihostani!”

- Venla

Suolasaippua (kristallisuolasaippua)

Suolasaippua on ihonhoidon salainen ase!


4,75 € (15,83 € / kg)
 
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - muutama jäljellä

Helsinki, Hakaniemi - saatavilla

Helsinki, Itäkeskus - lopussa

Tampere - saatavilla

Turku - saatavilla

Oulu - saatavilla

Raisio - saatavilla


Suolasaippua on ihonhoidon salainen ase!
Himalajansuolasta valmistettu suolasaippua desinfioi ihoasi hellästi. Se sisältää paljon iholle tärkeitä mineraaleja.

PS: Tämän saippuan on huhuttu olevan "täydellisen ihon salaisuus". Testaa itse ja totea teho - tämän huippuriittoisan saippuan hinta ei nimittäin päätä huimaa!

SUOLASAIPPUA - IHONHOIDON SALAINEN ASE?
Joko tunnet suolasaippuan? Jopa täydellisen ihon salaisuudeksikin suitsuttu kristallisuolasaippuapuhdistaa ja desinfioi ihoa kevyesti. Samaan syssyyn suolasaippua sitoo ihoon kosteutta ja sen mineraalien ravitessa ja parantaessa ihon yleistä hyvinvointia. Moni on kokenut suolasaippuan parantaneen ihon kuntoa ja pienentäneen jopa ihohuokosia. Suolasaippuasta saattaa olla myös kaivattu apu finnejä ja muita epäpuhtauksia vastaan taisteltaessa.

Suolasaippuan käyttö:
Suolasaippua on sellaisenaan kova möhkäle. Kasvojen ihoa sen avulla hoidetaankin hieromalla suolasaippuaa kosteisiin käsiin - ja vasta käsien kautta hellästi kasvoille. Mineraalirikkaan suolan kannattaa antaa vaikuttaa iholla muutaman minuutin ajan ja vasta sitten huudella pois.

Suolasaippuapuhdistuksen jälkeen levitetään kosteusvoide, ihan normaalisti. Vaikka maanmainio ihonhoitoaine onkin, ei suolasaippua valitettavasti poista meikkejä. Meikinpoistoon tarvitset siis puhdistusmaidon tai –vaahdon ja vasta sen jälkeen suolasaippua pääsee työhön.

Suolasaippualla voi myös hyvin hellävaraisin liikkein kuoria vartalon ihoa - kasvojen iholle tämä käsittely on suurimmalle osalle turhan raisu.

Koska suolasaippua on suolaa, kannattaa varoa laittamasta sitä haavoihin – muuten kirvely on taattu. Myös silmiä ja herkkää silmänympärysihoa on syytä varoa.

Brändi: Infinita
Pakettikoko: 300 g
Yksikköhinta: 15,83 € / kg
Viltsu 14.7. klo 22:10
Monitoimisaippua. Koska kyseessä suolasaippua, niin ei vaahtoa tai jätä mitään saippuajäämiä,joita pitäisi pois hangata. Pelkästään suolaa, joka hyväksi keholle, käsille, kasvoille, kainaloille.. Lähtee huuhtelulla pois. Joissain kohti saattaa olla kiteitä, mitkä raapivat, jos niitä kehoon hankaa, mutta muuten näppärä kestopala.

Anni Ruohonjuuresta 14.7. klo 15:02
Kiitos kysymyksestäsi Milla! Mikäli suolasaippuaa on säilynyt puhtaana ja ehjänä säilytyksessä, niin se on varmasti vielä käyttökelpoinen. :) Kannattaa kuitenkin huuhdella se huolellisesti ennen käyttöönottoa.

Milla 12.7. klo 21:23
Ostin saippuan viime kesänä ja olen käyttänyt sitä kasvojen pesuun. Voiko sitä vielä käyttää vai onko se jo mennyt pilalle vai meneekö suolasaippuat edes pilalle? :D

Jane Doe 5.6. klo 11:28
Värjäsin dylonin kangasväreillä paitoja ja unohdin suojakäsineet. Kädet olivat värjäyksen jälkeen aivan tumman sininet. Tärpätillä hinkkasin vartin, ei mitään vaikutusta. Ajattelin että kokeilen suolasaippuaa ja hämmästyin. Kaikki väri lähti sen avulla. Ihan uskomatonta!

Anni Ruohonjuuresta 29.10. klo 13:56
Kiitos kysymyksestäsi Marika! Suolasaippuaa kannattaa tosiaan käyttää käsien kautta iholle, mutta tavanomaiselta saippualta se ei toki iholla tunnu. Suolan irtoamisen huomaa lähinnä saippuan kulumisena ja vaikutukset iholla myös enemmän ajan kanssa kuin välittömästi. Suolasaippua ei siis tunnu tavanomaiselta saippualta pesun jälkeen, mutta se silti puhdistaa pesun aikana tehokkaasti.

Marika 28.10. klo 10:14
Heippa! En oikein tajua, miten tätä käytetään. Olen kokeillut käyttöä suihkussa ja kastellut siis saippuan läpikotaisin ja hieronut sen jälkeen sitä ihoa vasten. Tuntuu, että se vain raapii ihoa eikä siitä irtoa mitään ainesta iholle. Olen myös kokeillut ensin hieroa märkää saippuaa käsiin ja sitten käsien kautta ihoon raapimisen välttämiseksi, mutten edelleenkään huomaa saippuan suolakiteiden irtoavan enkä siis huomaa mitään pehmeää ja puhdistavaa tunnetta pesun jälkeen. Pitäisikö saippuan pehmetä jossakin vaiheessa käytössä sen verran, että siitä jotain desinfioivaa ainetta irtoaa ihoonkin asti? Mitä teen väärin kun en huomaa, että saippuasta irtoaisi märkänä suolaa...

Miia 8.8. klo 14:56
Levitän tuotetta runsaasti iholle ja annan sen kuivua kasvoille, jotta saisin tuotteesta maksimaalisen hyödyn irti. Huuhtelen vasta sen kuivuttua

Nina 8.8. klo 10:49
Yritän saada levitettyä tuotetta iholla mahdollisimman runsaasti ja annan sen sitten kuivua iholle. Olen ollut tyytyväinen saippuaan ja se on minulla päivittäisessä käytössä. Hintakaan ei päätä hiumaa...

Piia 8.8. klo 10:27
Soveltuu hienosti epäpuhtaalle iholle.

Piia 6.7. klo 04:22
Iki-ihana tuote! Pesen ensin meikit pois Madaran kasvosaippualla ja levitän sitten suolasaippuaa iholle ja jätän sen kuivumaan ja pesen sitten pois, ja akne-ihoni on parantunut hiumasti!

Niko Ruohonjuuresta 25.6. klo 13:39
Tässä Emilialle vastausta Infinitalta:"Himalajan kristallisuola saippuaa voidaan käyttää tavallisen saippuan tapaan, mutta tuote sisältää vain luonnon kristallisuolaa, se ei vaahtoa. Himalajan Kristallisuola saippua puhdistaa ja desinfioi sekä sen mineraalit ravitsevat ihoa. Ylläpitää ihon kosteustasapainoa eli se sopii siis mainiosti sekä kuivalle iholle, että rasvaiselle iholle. Käyttöohje: Kastele suolasaippua ja pyörittele käsissä, suola liukenee, jonka jälkeen voit pestä kädellä ihoasi. Voit käyttää halutessasi myös pesukinnasta. Halutessa suolan voi jättää iholle ja antaa vaikuttaa ja vasta sen jälkeen huuhdella ihon. Käyttövinkkejä: Kaikille ihotyypeille päivittäiseen hygieniaan, ikääntyvälle iholle, akneen, ihon epäpuhtaudet, ihottuma ja psoriassis. Ihanteellinen kantapäiden raspaukseen. Kristallisuolasaippuaa voidaan käyttää myös deodoranttina. Kostuta suola palanen ja sivele iholle. Suola ei estä hikoilemista, mutta se vähentää epämiellyttävää hajua aiheuttavien bakteerien kasvua. Kokeile myös hyönteisten puremiin ja syyliin. Kostuta suolapala ja sivele hoidettavalla alueelle, anna vaikuttaa."

Anni Ruohonjuuresta 25.6. klo 10:24
Hei Miia! Kiitos kysymyksestäsi! Vaikutusaika auttaa puhdistuksessa kyllä, mutta toisinaan voi kasvot pesaista nopeamminkin, eli kyllä saippua auttaa lyhyemmässäkin ajassa hieman.

Miia 24.6. klo 18:58
Riittääkö, jos tuotteella vain nopeasti "pesaisee" kasvot, vai onko vaikutusaika välttämätön?

emilia 24.6. klo 15:02
tämä tuote jäi minulle ensimmäisen kokeilun jälkeen mysteeriksi - karhea suolakimpale hankaa ihoon punaisia naarmuja, ja ei ole saippua ensinkään.

Niko Ruohonjuuresta 13.2. klo 11:56
Kiitos kysymyksestäsi Emilia. Tuotteeseen ei ole lisätty mitään ylimääräistä, vaan kysessä on louhittu himalajansuolakivi sellaisenaan.

Emilia 11.2. klo 18:17
Sisältääkö tämä siis vain ja ainoastaan suolaa? Ei mitään erillisiä lisäaineita yms.?

Raija 24.10. klo 12:20
Itse tein tuttavuutta himalajansuolaan pesuaineena suoraan hienollasuolalla. Pesusieneen suolaa ja lämmintä vettä ja hankasin myös rikkimenneen näppyläisen ihon. Annoin vaikuttaa n. 15-30 sek. ennen huuhtomista. Puhdasta tuli ja näpyt tykkäsi (alkalisoi, desinfio ja syvä puhdisti). Täälläpä taas pH tuotteita keräämässä ostoskoriin. Kiitos :)

tahinitonttu 13.8. klo 13:13
Jos iho on rikki tai sitä hangattu, niin kirvelee eli sananmukaisesti kidutusmenetelmä "suolaa haavoihin" pitää paikkansa. dödönä ei ollut minulle riittävä. Kristallideo parempi.

Anni Ruohonjuuresta 19.9. klo 11:42
Kiitos kysymyksestäsi Camilla! Saippua on täyttä himalajansuolaa, joka itsessään on siis 98 % puhdasta suolaa. Loput 2 % himalajansuolasta on kymmenien erilaisten mineraalien sekoitus, mutta en löytänyt etsimällä tai kyselemällä mainintaa siitä, sisältääkö se potassium alumia. Se on kuitenkin tosiaan antiseptinen ja sopii myös turvallisesti käytettäväksi deodoranttina, kuten myös potassium alumia sisältävät kristallideodorantit. Ns. kovan kosmetiikan käyttämä alumiinihan on eri tavaraa kuin suolakivissä luonnostaan esiintyvät muodot.

Camilla 9.9. klo 14:48
Hei! Maahantuoja mainitsee että tätä saippuaa voi käyttää myös deodoranttina. Onko teillä tietoa mitä tämä kimpale tarkalleen sisältää? DK:n ja Santen kristallideot kun näyttävät olevan "Potassium Alum":ia, sisältääkö tämäkin pala samaa mineraalia?

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti