Kelp-merilevä (rakkolevä)
Kokemuksia tuotteesta:

”Askarruttaako JODIN saanti? Osta kelp ja ongelma ratkaistu - luonnollisesti"

- Jani“Luonnollinen jodinlähde ja varsinainen ravinnepommi. Meressä olevat kasvit ovat maanpäällisiä kavereitaan paljon ravinteikkaampia. Ne ovat täydellistä ravintoa ihmiselle. Ripottele ruuan päälle päivittäin pieni määrä niin jodin saanti on turvattu.”

- Miska“Saatko tarpeeksi jodia? Tätä jauhetta on helppo käyttää ja tarvitset vain hippusen smoothien tai ruoan joukkoon. Antaa aineenvaihduntaan potkua”

- Mariel

Gluteeniton
Laktoositon
Lisäaineeton
Rawfood
Superfood
Vegaaninen

Kelp-merilevä (rakkolevä)

Upea kattaus meren mineraaleja, terveydeksesi!


22,95 € (229,50 € / kg)
 
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - saatavilla

Helsinki, Hakaniemi - saatavilla

Helsinki, Itäkeskus - saatavilla

Tampere - saatavilla

Turku - saatavilla

Oulu - saatavilla

Raisio - saatavilla


Upea kattaus meren mineraaleja, terveydeksesi!
Eteläisellä Tyynellä merellä kasvaneet, luomulaatuiset kelp- eli rakkolevähiutaleet ovat jodirikas, luonnollinen vaihtoehto suolalle.

1 rkl Kelp-levää sisältää noin 2000/µg jodia. Jodin saantisuositus on 150 µg/vrk. Green Bay -sarjan laadukas ja todella puhdas kelp-merilevä sisältää yli 70 hivenaineita, mm. luonnollisesti korkeat pitoisuudet jodia ja kaliumia. Tästä merilevästä saat varsin vakuuttuvan kattauksen merimineraaleja elimistösi helposti hyödynnettävässä muodossa.

Green Bay -sarjan ensiluokkainen kelp-merilevä on luonnollisesti tehokas ja ravintokoostumukseltaan täyttä kultaa. Kelp sisältää B1-, B2-, C-, D- ja E-vitamiinejä, aminohappoja, jodia, rautaa, natriumia, fosforia ja kalsiumia, magnesiumia, kaliumia ja hivenaineita. Se on myös helposti sulava valinta.

Näin käytät kelp-merilevää: Ripottele pieni hyppysellinen kelpiä (0,05 g) ruoka-annoksen päälle tai salaattisi sekaan. Käytä suolan korvikkeena vaikkapa salaatinkastikkeissa. Ripottele kalan, vihannesten tai papujen sekaan - tai nauti sellaisenaan tomaattimehuun pujautettuna. Testaa ja innostu itsekin!

Tämän tuotteen sisältämä jodi tukee terveyttäsi seuraavasti:
- Jodi edistää normaalia kognitiivista toimintaa
- Jodi edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
- Jodi edistää hermoston normaalia toimintaa
- Jodi edistää ihon pysymistä normaalina
- Jodi edistää kilpirauhashormonien normaalia tuotantoa ja kilpirauhasen normaalia toimintaa. Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Brändi: Green bay
Pakettikoko: 100 g
Yksikköhinta: 229,50 € / kg
Alkuperämaa: New Zealand
Ainesosat: 100% Kuivattu merilevä (Macrocystis pyrifera).
Joni 5.11. klo 03:21
Jatkan säteilykeskustelua, ja totean, että en näe kyllä itsekään mitään vaaraa, että japanin onnettomuus vaikuttaisi näihin asioihin. Esimerkkinä Kanadan rannikko, artikkeli http://www.nydailynews.com/news/world/radiation-fukushima-disaster-found-canadian-waters-article-1.2176223 ja siitä sitaatti: "The levels the group detected are extremely low. For example, swimming in the Vancouver Island water every day for a year would provide a dose of radiation less than a thousand times smaller than a single dental X-ray, Woods Hole said." Eli ei muuta kuin kelp-jauhetta naamaan!

Eufemia87 23.2. klo 16:32
Olen nyt käyttänyt säännöllisesti tätä tuotetta ja on selvästi piristänyt oloani ja auttanut paleluun. Paleluni johtuu kilpirauhasen vajaatoiminnasta eli selvästi parantanut sen toimintaa.

Niko Ruohonjuuresta 15.1. klo 15:23
Kiitos kommenteistasi Henri :)

Henri 7.1. klo 01:48
Tässä vielä äskeisen kommentin lähettäjä. Päätin itsekin tilata tätä tuotetta jokatapauksessa, äskeinen kommentti oli ehkä vähän pelottava mutta noiden aineiden syöminen ei ole niin vaarallista kuin hengittäminen ja onhan oma Itämeremmekin ollut maailman radioaktiivisin meri Tshernosta asti. Kiitos Nikolle kun julkaisitte linkit kuitenkin, osoittaa rehtiä luonnetta että yritys tekee tällaista!

Henri 30.12. klo 10:51
Merivirtaukset tunnetaan hyvin. Tuo saavuttanut nyt Amerikan, varmaan parin vuoden päästä myös Uuden-Seelannin: http://iopscience.iop.org/1748-9326/7/3/034004/ Päästöt jatkuvat ja just pari päivää sitten meni uusi ennätys rikki: http://bit.ly/1fUX927 Jotkut asiantuntijat sanoo että 100 tuhatta kertaa Tshernobylin päästöt tuon virallisen 2.5-3 kertaa Tshernobylin sijasta: http://bit.ly/1bwTYZV

Niko Ruohonjuuresta 25.10. klo 12:58
Kiitos kysymyksestäsi Hanna! Valmistaja vastaa seuraavasti:"To my knowledge, the ocean currents flow from Japan towards America so with the distance down towards New Zealand and being harvested from the East coast of NZ I am more than confident there will be no traces. "

Hanna 19.10. klo 21:14
Miten tämän tuotteen altistuminen säteilylle / radioaktiivisuudelle Fukushiman jäljiltä?

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti