Kaura pro-välipalajauhe, mustikka (annospakkaus)
Laktoositon

Kaura pro-välipalajauhe, mustikka (annospakkaus)

Kotimainen, runsaskuituinen Kaura Pro syö ihan kaikki muut välipalat välipalakseen.


2,99 € (59,80 € / kg)
 
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - saatavilla

Helsinki, Hakaniemi - saatavilla

Helsinki, Itäkeskus - saatavilla

Tampere - saatavilla

Turku - saatavilla

Oulu - saatavilla

Raisio - saatavilla


Kotimainen, runsaskuituinen Kaura Pro syö ihan kaikki muut välipalat välipalakseen.
Maultaan lempeydelläänkin liehittelevä Voimaruoka-sarjan KauraPro on kotimainen, runsaskuituinen proteiinivälipala. Se on jotain täysin uutta välipalamaailmassa! Tämä aineutlaatuisuudessaan uniikki, kotimainen innovaatio vastaa varttuneemmankin väestön kasvavaan proteiinintarpeeseen, kolesterolihaasteisiin ja ummetukseen.

Proteiinipohjaista Kaura Pro-välipalajauhetta käytetään päivittäin aamu-, väli- tai iltapalana jugurtin, puuron tai smoothien seassa. Se sekoittuu hyvin myös maitoon!

Nappaa helppo KauraPro annospussi laukkuusi ja tunne terhakoittava teho!

• Kauran edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. 1 annos (50 g) sisältää 3 g betaglukaania
• Proteiini edistää lihasmassan säilymistä ja luuston pysymistä normaalina
• Erittäin runsaan kuitupitoisuutensa vuoksi psylliumkuitu tasapainottaa vatsan toimintaa ja auttaa ylläpitämään kylläisyyden tunnetta.

Käyttöohje:

Mittaa 1 annos (50 g) jauhetta 2,5 dl vettä ja sekoita hyvin esim. shakerissa.

Betaglukaanit edistävät veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 3 grammaa kaurasta, kauraleseistä, ohrasta, ohraleseistä tai näiden betaglukaanien seoksesta peräisin olevia betaglukaaneja. Muista myös tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio sekä terveet elämäntavat.

Tämän tuotteen sisältämä, kuituikas psyllium auttaa pitämään kolesterolin kurissa! Erittäin runsaan kuitupitoisuutensa (85-87 %) vuoksi psyllium tasapainottaa vatsan toimintaa ja auttaa ylläpitämään kylläisyyden tunnetta. Psyllium onkin hyödyksi sekä ummetusta vastaan taisteleville sekä heille, jotka tahtovat välttää liian suurten ruoka-annosten popsimista. Kuiturikkautensa ja prebioottisten avujensa ansiosta psyllium on noussut suureen suosioon myös suolistonsa kunnosta huolehtivien keskuudessa. Psyllium onkin erinomainen kuitukimara, jonka vatsasi valitsisi.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Brändi: Voimaruoka
Pakettikoko: 50 g
Yksikköhinta: 59,80 € / kg
Alkuperämaa: Suomi
Ainesosat:

Heraproteiini  45 % (maidosta)
, kauralese 20 %,  päärynäjauhe, mustikkajauhe 7,5 %, mantelijauhe, psylliumkuitu, happamuudensäätöaine (sitruunahappo) makeutusaine (stevioliglygosidi), aromi.

Vähälaktoosinen. 1 annos 50 g sisältää 3g betaglukaania.

Valmistetaan tehtaassa, jossa käsitellään pähkinää. Sisältää gluteenia.

Ravintosisältö/100g:


Energia 1526 kJ/364 kcal
Rasva 10 g
josta tyydyttynyttä 3 g
Hiilihydraatit 25 g
josta sokereita 5,4 g
Ravintokuitu 14 g
Proteiini 42 g
Suola 0,02 g
Betaglukaani 6 g

Tätä tuotetta ei ole vielä kommentoitu.

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti