Ihonhoidon ihmesieni, kuivalle iholle (Konjac Sponge-kasvosieni)
Kokemuksia tuotteesta:

”Järisyttävän ihana tuote! En olisi ikinä uskonut, että voin kiintyä kasvojen puhdistussieneen näin kovasti... Sieni tuntuu uskomattoman ihanalta iholla ja tekee ihon puhdistamisesta melkeinpä päivän kohokohdan ;)”

- Johanna” Konjac-ihonpuhdistussieni suloistakin suloisempi, ihana pieni pulleroinen ihon hellijä! Tämän kasvosienen pehmeys pitää kokea uskoakseen. Kuorii hellästi, heleyttää, puhdistaa, todellinen meikkipussin sankari!”

- Hanna

”Konjac –ihonpuhdistussienet ovat oiva valinta kuivan ihon puhdistukseen! Konjac-juuren luontaisesti sisältämät vitamiinit ja mineraalit ravitsevat ihoa ja jättävät sen silkinpehmeäksi! Kuivan ihon sieneen lisätty aloe vera rauhoittaa ja kosteuttaa punoittavaa ja ärtynyttä ihoa.”

- Laura“Kasvosieni on ollut oivallinen erityisesti reppureissuilla, joissa ei ole ollut juoksevaa vettä! Sen käyttöön riittää vain pieni määrä vettä eikä erillinen kasvojenpesuaine ole tarpeellinen!"

- Sara

- Biohajoava
Vegaaninen

Ihonhoidon ihmesieni, kuivalle iholle (Konjac Sponge-kasvosieni)

Voiko ihon puhdistaminen olla NÄIN ihanaa?


8,75 €
9,80 €
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - muutama jäljellä

Helsinki, Hakaniemi - saatavilla

Helsinki, Itäkeskus - saatavilla

Tampere - saatavilla

Turku - saatavilla

Oulu - saatavilla

Raisio - saatavilla


Voiko ihon puhdistaminen olla NÄIN ihanaa?
Kuivalle, herkälle ja myös allergiaan taipuvalle iholle.

Aloe Konjac Cleansing Sponge on 100 % luonnollista kasvikuitua, biologisesti hajoava, väriaineeton, pehmeä ja hellävarainen, pH: ta tasapainottava ja luonnollisesti syväpuhdistava kasvojenpesusieni.

Konjac Sponge -ihonpuhdistussienet savat kunniamainnan Ruohonjuuren "Paras tuote 2014" -äänestyksessä. Näin raati perusteli valintaa: "Syväpuhdistaa, uudistaa, kuorii ja heleyttää ihoa. Helppo ja 100% luonnonmukainen valinta, johon on äärimmäisen helppoa rakastua."

Sienen peruskuvaus:

100 % luonnollinen Konjac-kasvin juuresta tehty kasvojenpesusieni. Sienen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa ihon hellävaraisesti. Hyvän Olon Maailman Konjac Sponge sopii herkimmällekin iholle.

Sieneen on lisätty Aloe Veraa tehostamaan sen rauhoittavaa ja kosteuttavaa vaikutusta. Sienen hoitavat ainesosat sitovat kosteuden ihoon ja auttavat sitä suojautumaan ulkoisilta ärsykkeiltä. Aloe -sieni puhdistaa meikin, lian, talin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti herkkää ja allergista ihoa ärsyttämättä.

Avainasiat:

• Puhdistaa ihohuokoista lian ja talin
• Kosteuttaa ihoa luonnollisesti
• Rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja auttaa sitä suojautumaan ulkoisilta ärsykkeiltä
• Kuorii hellävaroen kuolleita ihosoluja kirkastaen ihon pinnan
• Tasapainottaa ihon pH:n
• Sopii hyvin myös erittäin herkälle iholle

Avainfaktat:

• 100 % luonnonsieni, ei säilöntäaineita, ei väriaineita, ei lisäaineita
• Kierrätettävä, kompostoitava, luontoa säästävä, ympäristölle turvallinen

Kuinka käytetään:

• Kostuta sieni aina hyvin ennen käyttöä. Upota se lämpimään veteen ja anna kostua kokonaan (muutama minuutti). Puristele sientä muutaman kerran.
• Purista ylimääräinen vesi pois kämmenten välissä
• Puhdista kasvot ja kaula pyörivin liikkein joko pelkällä sienellä tai saippuan/muun halutun puhdistusaineen kanssa (puhdistusemulsio yms.). Lian ja talin lisäksi kuolleet ihosolut irtoavat ihon pinnalta ja iho syväpuhdistuu. Samalla väsynyt iho virkistyy, verenkierto vilkastuu ja iho uudistuu.
• Huuhdo sieni käytön jälkeen juoksevan veden alla ja purista kuivaksi kämmenten välissä (älä väännä) ja ripusta kuivumaan kuivaan ja viileään paikkaan
• Sieni kestää useamman kuukauden ajan (2-3 kk), mutta kun se alkaa murentua, on aika hankkia uusi sieni.

Brändi: Konjac Sponge

Alkuperämaa: Kiina
Ainesosat/INCI: Amorphophallus Konjac root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Cellulose, Aloe Barbadensis Extract
EU-standardin mukainen Microbial Contamination - BP / EP & USP 61 / 62 -todistus
miska 8.2. klo 17:39
pakko kehua, vuosia olen käyttänyt ja nyt kuukauden olin ilman ja huomaa eron. Iho on sellanen pintakuiva ja kaipaa konjac-sientä kuorimaan!

Sari 3.10. klo 04:05
Ensin kuorinta tällä tuotteella ja seuraavaksi Frantsilan yrttisavinaamio pari kertaa viikossa ja kyllä iho kiittää!

Piia Ahonen 25.4. klo 19:19
Vaikka ihoni on rasvainen, niin bamboo-sieni oli minulle liian "tehokas", ja tämä sieni on taas puolestaan just se oikea! Ehkä hieroin liian kauan tai liian lujaa, mutta aion jatkossakin käyttää nimenomaan tätä AloeVera-sientä. Yksi tärkeimpiä ihonhoitotuotteitani!

Jonna 23.4. klo 21:57
Skeptinen olin arvosteluista huolimatta. Hyvin kävi, aivan ihana tuote!!! Ihanan tuntuseks jää iho. Muuta en enää käytä.

Niko Ruohonjuuresta 13.4. klo 14:56
Hei Mallu! Kyllä sopii.

Mallu 10.4. klo 11:38
Sopiiko sieni myös silmämeikin poistoon?

Piia 5.4. klo 04:06
hellävarainen mutta tehokas, soveltuu hyvin päivittäiseen käyttöön.

Johanna Ruohonjuuresta 27.11. klo 18:32
Kiitos kysymyksestäsi Päivi. Sienen käyttöikään vaikuttaa eniten se, miten sientä puristaa kuivaksi. Eli kannattaa toimia ohjeen mukaan varovasti puristaen – jos rajusti ”mytistää”, sienen rakenne kuluu nopeammin loppuun. Kun sienellä pesee useasti, sitä luonnollisesti puristetaan kuivaksikin useammin, jolloin se kuluu enemmän. Liotus puolestaan ei vaikuta sienen käyttöikään.

Marianna 20.11. klo 21:40
Loistava tuote, herkkä ja ajoittain atooppinen iho kiittää!

Päivi 30.10. klo 22:42
Vaikuttaako sienen käyttöikään se, miten usein sillä pesee tai miten kauan liottaa vedessä? Eli kuluuko esim. nopeammin, jos unohdan likoamaan pitkäksi aikaa..?

Johanna Ruohonjuuresta 2.9. klo 11:09
Kiitos kysymyksestäsi. Rasvaiselle iholle tarkoitettu Konjac-sieni on paras vaihtoehto sekaiholle, kannattaa kokeilla!

Alisa 20.8. klo 19:34
Mikä näistä sienistä olisi paras vaihtoehto herkälle ja näppyläiselle iholle? :)

Niko Ruohonjuuresta 4.8. klo 11:17
Kiitos kysymyksestäsi. Sieni kestää useamman kuukauden ajan (2-3 kk), mutta kun se alkaa murentua, on aika hankkia uusi sieni.

Rastoley 1.8. klo 21:32
Hei! Kuinka kauan sientä voi käyttää, jotta se pysyy hyvänä?

Tiina 20.7. klo 23:05
Tämä on ihmesieni! Ihoni on kuiva, mutta pestyäni tällä konjak sienellä, en tarvitse välttämättä kosteusvoidetta yöksi. Ihosta tulee ihanan kirkaan, puhtaan ja terveen oloinen. Kuorinta-aineita tulee käytettyä harvoin, mutta tällä hoituu sekin hellästi, päivittäin. Aivan mahtava!

Hanna 24.2. klo 12:42
Rakastan, se tuntuu kivalta iholla ja on niin puhdas olo sen jäljiltä ja iho on heleämpi. Eikä mustapäitä. Atooppinen allergiaihottuma arvostaa ja tykkää tästä tuotteesta. Luonnostaan vaalea ihoni näyttää paremmalta tämän jäljiltä :) Rakastan <3

Eve 12.1. klo 19:24
Monin tavoin loistava, nuutunutta talvi-ihoani hellivät tuote ja odotukseni positiivisesti ylittänyt tuote! Hieron kostealla sienelle kasvot aamuin illoin. Sieni tavallaan mikrohioo kuollutta ihosolukkoa pois, samalla kirkastaen sitä. Tällainen lempeä ja hyvin hienojakoinen kuorinta toimii erittäin hyvin atooppisuuteen pakkasilla taipuvalla ihollani. Todellinen kaunistusihme, jossa hinta ja laatu kohtaavat.

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti