Ihogeeli, Aloe vera
Kokemuksia tuotteesta:

" Jos sattuu loikoilemaan auringossa pidempään kuin oli tarkoitus, ja palaa, niin suosittelen aloe vera ihogeeliä ja arganöljyä. Luonnongeeli viilentää kuumia palaneita paikkoja ja öljy auttaa ihoa uudistumaan nopeasti ja kivuttomasti :)."

- Tanja


” Mikään ei voita aitoa Aloe veraa. Geeli virvoittaa, viilentää, elähdyttää, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Ihan huippu se on kesällä auringon paahtamalle iholle tai hyönteisten puremiin.”

- Aura

Luonnonkosmetiikka

Ihogeeli, Aloe vera

Mainio apu mm. haavojen ja rohtumien hoitoon, auringon polttamiin, lieviin palovammoihin sekä hyönteisten puremiin.


17,95 € (71,80 € / l)
 
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - saatavilla

Helsinki, Hakaniemi - saatavilla

Helsinki, Itäkeskus - saatavilla

Tampere - saatavilla

Turku - saatavilla

Oulu - muutama jäljellä

Raisio - saatavilla


Mainio apu mm. haavojen ja rohtumien hoitoon, auringon polttamiin, lieviin palovammoihin sekä hyönteisten puremiin.
Aloe-pitoisuus 97,30 %. Kylmäpuristettu Aloe Vera geeli ulkoiseen käyttöön. Valmistettu tuoreista Aloe Veran luomuviljellyistä lehdistä ilman kuumentamista ja säteilytystä. Suojaa ja uudistaa tehokkaasti vaurioitunutta ihoa ja ehkäisee vanhenemisen merkkejä iholla. Käytännöllinen pumppumekanismi.

Geelillä on kosteuttava, virkistävä ja rauhoittava vaikutus. Aloe Vera auttaa moniin iho-ongelmiin kuten ihottumiin ja kutiavaan ihoon. Erinomainen apu mm. auringon polttamalle iholle, lieviin palohaavoihin, hyönteisten pistoksiin, särkeviin niveliin ja lihaksiin. Loistava tuote koko perheelle!

Käyttöohjeet: Kasvojen ja vartalon päivittäiseen hoitoon. Kuivaan ihoon. Haavojen ja rohtumien hoitoon. Auringon polttamiin ja lieviin palovammoihin. Hyönteisten puremiin.

Avaamisen jälkeen suositellaan säilytettäväksi jääkaapissa.

Vaikuttavat aineet luonnonmukainen Aloe Vera geeli 97,30 % ja eteerinen sitruunaöljy.

PurAloe-ihonhoitosarja on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, jossa aloe vera -pitoisuus on todella korkea.

Brändi: Pur Aloe
Pakettikoko: 250 ml
Yksikköhinta: 71,80 € / l
Alkuperämaa: Ranska
*Aloe BarbadensisAloe Barbadensis Xanthan gum *Citrus medica limonum oil Benzyl alcohol Dehydroacetic acid * luonnonmukaisesti viljelty
S 6.11. klo 21:14
Käytin tätä aloe vera geeliä yhden paketin ja söin samalla kylmäpuristettuja helokkiöjykapseleita (en nyt viitsi mainita merkkiä) ja sinkkiä (en mainosta merkkiä) niin aknen sain kuriin ja melkein täysin pois. Suosittelen ehdottomasti. Kasvojen vedellä huutomisen jälkeen laitoin geelin kasvoille aamuin illoin ja annoin imeytyä ja perusvoiteen siihen päälle. Ensimmäsistä kertaa kokeiltu ja toimii iho-ongelmiin ainakin minulla. Hoito kesti vajaa 3kk koko naaman aknesta aika hyvään ihoon.(joitakin yksittäisiä näppyjä). Ajattelin vielä jatkaa käyttöä, koska ei iho vielää ihan virheetön ole.

Krisni 21.7. klo 01:50
Todella hyvä ja monikäyttöinen geeli! Rauhoittaa ihoa auringon oton jälkeen. Itse käytän myös hiuksiin jätettävänä hoitoaineena, välillä myös suihkussa hoitoaineena päänahkaan.

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti