Hampaidenvalkaisija, Warpaint
Kokemuksia tuotteesta:

“Warpaint poistaa värjäymät hampaista todella tehokkaasti. Sisältää aktiivihiilen lisäksi bentoniittisavea ja eteerisiä öljyjä, joiden ansiosta myös suu saa hoitoa.”

- Kaijai"Tehokas ja luonnollinen vaihtoehto hampaiden valkaisulle, poistaa tummentumia ja hoitaa samalla ikeniä."

- Sara“Huipputuote hampaiden valkaisuun. Hyvin riittoisa ja toiminut paljon paremmin kuin mitä olen aiemmin hammaslääkäriltä hankkinut - ja ilman ikäviä kemikaaleja”

- Jeni

Luonnonkosmetiikka
Vegaaninen

Hampaidenvalkaisija, Warpaint

Ihanan valkoiset hampaat – luonnollisesti!


37,00 € (740,00 € / l)
 
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - saatavilla

Helsinki, Hakaniemi - saatavilla

Helsinki, Itäkeskus - saatavilla

Tampere - saatavilla

Turku - saatavilla

Oulu - saatavilla

Raisio - saatavilla


Ihanan valkoiset hampaat – luonnollisesti!
Warpaint on 100% luonnollinen hampaidenvalkaisujauhe. Vaalentaa tummentumia hellävaraisesti ja vahvistaa samalla hampaita ja ikeniä. Warpaintin sisältämä bentoniittisavi on täynnä hampaiden hyvinvoinnille tärkeitä mineraaleja, kuten kalsiumia ja kaliumia. Kookoksen kuoresta valmistettu aktiivihiili puhdistaa tehokkaasti ja kiillottaa hampaita hyvin hellästi, kiillettä vahingoittamatta. Luomulaatuiset appelsiininkuori, piparminttu, sekä sitruunamyrtti vähentävät tulehduksia ja raikastavat suun. Sopii kaiken ikäisille. Myös herkille hampaille/ikenille. Vegaaninen. Yhdestä pakkauksesta riittää noin 150 käyttökertaan.

Warpaintin hampaidenvalkaisuaine valittiin Ruohonjuuren parhaaksi muut non-food -sarjan tuotteeksi vuonna 2016! "Warpaint mullisti hammasasiat luonnonmukaisesti valkaisevalla tehollaan! Ruohonjuuren asiakkaidenkin ylistämä laatutuotevvaalentaa tummentumia hellävaraisesti ja vahvistaa samalla hampaita ja ikeniä."

Käyttöohje: Kasta puhdas, kostutettu hammasharja Warpaint-jauheeseen, harjaa hampaita pienin pyörivin liikkein kahden minuutin ajan. Pidä suu kiinni harjaamisen ajan! Voit myös jättää jauheen vaikuttamaan muutaman ekstraminuutin ajaksi tehostamaan vaikutusta. Huuhtele suu ja hammasharja hyvin. Käytä päivittäin tai niin usein kuin haluat. Warpaint sopii myös käytettäväksi osana Oil Pullingia yhdessä esimerkiksi kookosöljyn kanssa.

Warpaint eroaa muista markkinoilla olevista, luonnollisista hampaidenvalkaisutuotteita siten, että kookoksen kuoresta valmistetun aktiivihiilen lisäksi tuote sisältää bentoniittisavea, appelsiinin kuorta, piparminttua ja sitruunamyrttiä.

Bentoniittisavi on täynnä hampaiden hyvinvoinnille tärkeitä mineraaleja, kuten kalsiumia ja kaliumia. Se ei vahingoita hampaiden kiillettä vaan puhdistaa ja kiillottaa hampaan pinnan hellävaraisesti. Bentoniittisavi myös vahvistaa luonnollista vastustuskyky ja pitää ikenesi terveinä.

Muut Warpaintin ainesosat ovat luomulaatuinen appelsiinin kuori, piparminttu sekä sitruunamyrtti, jotka ehkäisevät tulehduksia ja raikastavat suun.

Huomaathan, että hampaidenvalkaisujauhe on ominaisuuksiltaan pöllyävää ja hyvin hienojakoista. Avaathan purkin siis erityisen huolellisesti ja varovasti, ettei jauhe avatessa pöllähdä ei-toivotusti.

Brändi: Warpaint
Pakettikoko: 50 ml
Yksikköhinta: 740,00 € / l
Alkuperämaa: Australia
INCI: Activated Coconut Shell Charcoal; Calcium Bentonite Clay; Organic Sweet Orange Peel; Organic Peppermint; Organic Lemon Myrtle

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti