Hampaanpesutabletit, ilman fluoria
Kokemuksia tuotteesta:

“Kun Denttabs-hampaanpesutableteilla hampaansa pesee, leviää suuhun ihana puhtaus ja raikkaus! Näppärä matkalla mukana, otan mukaan vain sen määrän minkä tarvitsen.”

- Venla"Todella näppärät esimerkiksi matkalle mukaan - kokeile - puhdistaa ja raikastaa hampaat hienosti."

- Kati

Luonnonkosmetiikka
Vegaaninen

Hampaanpesutabletit, ilman fluoria

Huippusuositut hampaanpesutabletit - nyt myös fluorittomina!


15,50 €
 
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - saatavilla

Helsinki, Hakaniemi - saatavilla

Helsinki, Itäkeskus - saatavilla

Tampere - saatavilla

Turku - saatavilla

Oulu - saatavilla

Raisio - saatavilla


Huippusuositut hampaanpesutabletit - nyt myös fluorittomina!
Miksi käyttäisin tahnan sijaan hampaanpesutabletteja? Tässä muutama syy siihen, miksi hampaanpesutabletit ovat suosittu ja fiksu valinta!
- Valkoisemmat, puhtaammat, terveemmät ja kauniimmat hampaat
- Raikas mintun maku
- Makeutettu stevialla
- suositellaan aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille
- BDIH -sertifioitu (eli luonnonkosmetiikkalaatuinen valinta)
- patentoitu keksintö

KUINKA KÄYTETÄÄN?
Laita tabletti kulmahampaille, puraise muutaman kerran. Siirrä palat etuhampaille ja ”puputa” hetki. Sylki tarttuu tabletinpalasiin ja muodostaa niistä tahnan. Ota tahna hammasharjaan ja harjaa normaalisti. Huuhdo suu!

EROA EI VOI OLLA HUOMAAMATTA
Jo ensimmäisellä käyttökerralla huomaa eron perinteiseen hammastahnaan: hampaan pinnat ovat sileät ja liukkaat - kuin hammaslääkärillä käynnin jälkeen. Sileyden saa aikaan DENTTABS® in patentoidut mikroselluloosapartikkelit, jotka kiillottavat hampaat tehokkaasti. 2-3 päivän jälkeen vaikutuksen voi myös nähdä: hampaat alkavat kiiltää. Sileä pinta heijastaa valoa paremmin kuin karhea. Hampaat vaikuttavat valkoisemmilta – täysin ilman valkaisevia aineita! Kiillotus poistaa värjäytymät, joita tupakointi, syöminen ja juominen aiheuttavat. Erityisesti tee, kahvi ja punaviini. DENTTABS® ei kuitenkaan “hio” kiillettä pois tai vahingoita sitä mitenkään. Päinvastoin: DENTTABS® Hampaidenpesutablettien RDA arvo on vain 35 (vrt. valkaisevat hammastahnat, joiden RDA arvo voi olla jopa 150).

EI PLAKKIA, EI HAMMASKIVEÄ!
Sileä hampaan pinta estää tehokkaasti epämiellyttävän plakin syntymistä. Kaikkialla, missä DENTTABS® pääsee vaikuttamaan, plakin määrä vähenee nopeasti.

Ilman plakkia ei synny vahingollisten bakteerien elinalustana toimivaa hammaskiveä, joka aiheuttaa usein ientulehduksen. Pitkittyessään tulehdus muuttuu krooniseksi ja leviää ikenen alle (parodontiitti). Tällöin vaarana on hampaiden kiinnityksen vaurioituminen, joka johtaa hampaiden löystymiseen ja irtoamiseen. Parodontiitti kehittyy salakavalasti, sillä kivuttomana sen etenemistä ei itse huomaa. Se on nykyään yleisin syy siihen, että aikuisilta joudutaan poistamaan hampaita. Yleensä tauti alkaa keski-iässä, mutta puhkeavissa viisaudenhampaissa sitä on todettu jo nuorellakin iällä. Säännöllinen DENTTABS®in käyttö kaksi kertaa päivässä ja huolellinen, oikeaoppinen hampaiden harjaus parantaa tilannetta huomattavasti. Hammasvälit tulee puhdistaa päivittäin hammaslangalla tai hammasväliharjoilla. Huolellisen kotihoidon lisäksi suun ja hampaiden kunto tulee tarkistuttaa säännöllisesti hammaslääkärillä.

DENTTABS®tablettien kanssa suosittelemme käyttämän Denttabs -hammasharjaa parhaan pesutuloksen saamiseksi. Voit käyttää myös mitä tahansa mahdollisimman pehmeää hammasharjaa, mutta muilla harjoilla ei ole Denttabs -hammasharjan veroista kiillottavaa ominaisuutta.

VÄHEMMÄN KEMIKAALEJA
Perinteisissä hammastahnoissa on 50 % vettä. Tahnan koostumuksen stabiilina ja pilaantumattomana pitämiseksi, tarvitaan monia kemiallisia aineita. DENTTABS® – tabletit kehitettiin vähentämään kemikaalialtistusta ja niihin valittiin vain muutamia tarkkaan harkittuja raaka-aineita.

HUOM! Säilöntäaineita ja antimikrobisia aineita ei DENTTABS®eissa tarvita, koska ne ovat täysin vedettömiä. Tabletit ovat gluteiinittomia. DENTTABS® Hampaidenpesutableteissa ei ole koostumuksen muokkaajia, valkaisuaineita, vaimennusaineita, sideaineita tms. ja ne eroavat hammastahnoista myös Vähäisen pinta-aktiivisten aineiden pitoisuuksilla.

Brändi: Denttabs
Pakettikoko: 125 tablettia
Alkuperämaa: Saksa
INCI:
Microcrystalline Cellulose, Amisoft (Sodium Lauroyl Glutamate), Stevioside (Stevia), Silica, Minz, Sodium Bicarbonate, Ascorbic Acid, Magnesium Stearate, Menthol, Xanthan-Gum

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti