Ghee (kirkastettu voi)

Laadukas ja herkullinen valinta.


12,99 € (43,30 € / kg)
17,50 €

Toistaiseksi lopussa verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - lopussa

Helsinki, City-käytävä - saatavilla

Helsinki, Hakaniemi - lopussa

Helsinki, Itäkeskus - lopussa

Tampere - saatavilla

Turku - muutama jäljellä

Oulu - lopussa

Raisio - lopussa


Laadukas ja herkullinen valinta.
Hyvää rasvaa on ihan turha pelätä! Kirkastettu voi eli ghee voi sopii erinomaisesti paistamiseen ja kaikkeen ruuanlaittoon. Sitä käytetään myös ayurvedassa doshien, erityisesti pitan tasapainottajana.

Luomutuotettu, eettisesti valmistettu kirkastettu voi on tehty tuoreesta, luomusertifioiduilla laidunmailla kasvaneen lehmän maidosta.

Ghee mainitaan usein yhtenä ihmiskunnan vanhimmista "pyhistä ruuista". Sillä on ollut (ja on edelleen) keskeinen asema joogan ja ayurvedan, parissa. Ghee on noussut suureen suosioon viime vuosina myös terveystietoisten länsimaisten ihmisten keskuudessa.

Ayurvvedassa gheetä arvostetaan laajasti ja sitä käytetään myös ruokaöljynä intialaisen keittiön antimissa. Ayurvedassa kehotetaan käyttämään gheeta ulkoisesti myös palovammojen ja rakkuloiden hoitoon.

Ghee säilyttää ravintoarvonsa myös korkeissa lämpötiloissa ja siksi sitä pidetäänkin yhtenä parhaista öljyistä leipomiseen, hauduttamiseen ja jopa uppopaistamiseen. Gheetä voi mitä mainioimmin käyttää myös leivällä muun levitteen asemasta tai maustaa sillä teen tai kahvin.

Gheen säilyvyys:
Ghee säilyy avaamisen jälkeen ainakin kolme kuukautta, helposti myös kauemmin.
Ghee ei härskiinny helposti edes avaamisen jälkeen eli jääkaappisäilytys ei ole välttämätöntä. Kuitenkin tuote kannattaa pitää viileässä eli ei jääkaappi huonoakaan sille tee.

Gheellä eli kirkastetulla voilla saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ghee ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Brändi: Pukka
Pakettikoko: 300 g
Yksikköhinta: 43,30 € / kg
Alkuperämaa: Iso-Britannia
Ainesosat: Voi* *= luomulaatua.

Ravintoarvot/100g:
Energia 3681 kJ/895 kcal
Rasva 99,9 g
josta, tyydyttyneitä rasvahappoja 62,4 g
Hiilihydraatit 0 g
josta, sokereita 0 g
Kuidut 0 g
Proteiini 0 g
Suola 0 g

Tätä tuotetta ei ole vielä kommentoitu.

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti