Clean Greens -jauhe
Gluteeniton
Laktoositon
Lisäaineeton
Luomu
Rawfood
Superfood
Vegaaninen

Clean Greens -jauhe

Ruohonjuuren viherjauhe-makutestin voittaja puhdistaa kroppasi entistä ehommaksi!


33,95 € (303,12 € / kg)
 
kpl

Muutama jäljellä verkkokaupassa


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - muutama jäljellä

Helsinki, City-käytävä - lopussa

Helsinki, Hakaniemi - muutama jäljellä

Helsinki, Itäkeskus - muutama jäljellä

Tampere - saatavilla

Turku - muutama jäljellä

Oulu - saatavilla

Raisio - saatavilla


Ruohonjuuren viherjauhe-makutestin voittaja puhdistaa kroppasi entistä ehommaksi!
Virkistävä, uudistava ja kroppaasi kokonaisvaltaisesti puhdistava Pukka-sarjan huippulaadukas Clean Green -jauhe sisältää antioksidantteja, klorofylliä, vitamiineja, hivenaineita ja entsyymejä, jotka kaikki yhdessä auttavat sinua selviytymään arjen haasteista.

Kun käytät Clean Greens-viherjauhetta päivittäin, toteat varmasti sen tehon ihosi kunnossa, ruuansulatuksessasi ja yleisessä hyvinvoinnissasi!

Clean Greens -viherjauhe on huolella valittu, taidokas sekoitus parhaimpia luonnonkasveja, jotka puhdistavat ja vahvistavat kehoasi. Tämä voittamaton voimajauhe sisältää 12 klorofylli-rikasta, vihreää voimantuojaa luomulaatuisina: mm. spirulina, chlorella, lehtikaalin idut, vehnän- ja ohranorasjauheet, nokkonen ja arktinen, tuore merilevä astuvat palvelukseesi Pukka-sarjan huippusuositussa viherjauheessa.

Clean Greens tukee elimistön päivittäistä puhdistumista ja detoksifikaatiota auttamalla elimistöä selviämään saastuneen ympäristön sekä vähäravinteisen ruokavalion vaikutuksista, joille altistumme päivittäin. Se on puhdistava, alkalisoiva, viilentävä ja puhdistaa tehokkaasti verta.

Clean Greens sisältää:
• Nokkosta, joka tunnetaan korkeasta mineraalipitoisuudesta sisältäen runsaasti rautaa, fosfaatteja, piitä ja A-, C-, D-, E- ja K-vitamiineja. Ne puhdistavat hyvin verta ja voivat auttaa kausiallergioiden hoidossa.
• Persiljaa, joka auttaa liiallisen happamuuden alentamisessa niiden sisältämän klorofyllin ja runsaiden mineraalien avulla.
• Lehtikaalin ituja, jotka sisältävät puhdistavia yhdisteitä, jotka auttavat hidastamaan ikääntymistä, suojelemaan karsinogeeneiltä sekä estämään rappeutumista.
• Vehnänorasmehua, joka on tunnettu sen nopeasti tervehdyttävistä vaikutuksistaan – kiitos sen runsaan glutationipitoisuuksien. Se sisältää myös runsaasti klorofylliä, joka auttaa suojelemaan tulehduksilta, sekä super-antioksidantiksi kutsuttua superoksididismutaasia (SOD).
• Spirulinaa, joka on upea yksisoluinen makean veden mikrolevä, josta saa runsaasti helposti imeytyvää proteiinia.Huippuravinteikas Spirulina vaikuttaa suotuisasti verensokeritasapainoon ja aminohappojärjestelmään. Elinvoimaa ja vitaalisuutta lisäävä spirulina on monipuolisesti ravitseva valinta, jonka on todettu laittavan myös kiloille kyytiä! Monipuolisesti ravitsevan sisältönsä vuoksi spirulina onkin superfood, jonka moni valitsisi mukaan autiolle saarelle - jos yhden ruuan kanssa kitkutella pitäisi.
• Chlorellaa, joka sisältää noin 3 % klorofylliä eli lehtivihreää ja se tunnetaan alkalisoivista ja verta puhdistavista vaikutuksistaan sekä immuniteettia vahvistavana ravintoaineena.
• Arktista tuoretta merilevää, joista saa runsaan kirjon erilaisia makro- ja mikroravinteita. Se myös auttaa muiden ravinteiden imeytymistä.
• Inkivääriä, joka on lämmittävä ja ruuansulatusta sekä verenkiertoa parantava maustekasvi.
• Vihreää teetä, joka sisältää polyfenoleihin lukeutuvia katekiineja, jotka auttavat suojautumaan soluvaurioita vastaan.
• Piparmintun lehtiä, joka on ruuansulatusjärjestelmää rauhoittava yrtti.
• Fenkolin siemeniä, jotka tukevat ruuansulatusta.

Näin käytät (käyttöohje ja annostus): Ota joka aamu 1 kukkurallinen teelusikallinen (4g) jauhetta veden, omenamehun tai vaikkapa aloe vera-juoman kera. Koska tämä jauhe on kehoa voimakkaasti puhdistava, suosittelemme sitä käytettäväksi kuuriluontoisesti esimerkiksi kuukauden pituisina puhdistuskuureina.

100% luomulaatuinen ja eettisesti tuotettu voimantuoja, joka soveltuu erinomaisesti myös kasvissyöjille ja vegaaneille.

Tämän tuotteen sisältämä, ruuansulatusta ja vatsan hyvinvointia tukevista vaikutuksistaan erityisen tunnetuksi tullut fenkoli poistaa myös kehosta kuona-aineita ja toimii siksikin oikein oivallisesti detox-kuurien tukena. Vastustuskykyäkin vahvistava fenkoli (Foeniculum vulgare) tukee limaneritystä ja maitorauhasten toimintaa. Fenkoli onkin tunnettu yrtti synnytyksen jälkeen ja myös kuukautisten aikana.Tämän tuotteen sisältämä, terveysvaikutuksistaan ja pikantista maustaan kuuluisaksi tullut inkivääri edistää hengitysteiden terveyttä, vahvistaa immuniteettia, helpottaa aamupahoinvointia, auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta, auttaa matkapahoinvointiin, vahvistaa sydäntä ja parantaa ruuansulatusta.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Brändi: Pukka
Pakettikoko: 112 g
Yksikköhinta: 303,12 € / kg
Alkuperämaa: Iso-Britannia
Ainesosat: kylmäkuivattu, tuore nokkosenlehti*, kylmäkuivattu vehnänorasmehu*(15%), kylmäkuivattu ohranorasmehu*, persilja*, spirulina* (7,5%), Chlorella, Seagreens ® arktinen tuore merilevä, kylmäkuivattu, tuore lehtikaalin verso*(5%) , fenkolinsiemen*, piparmintun lehti*, vihreän tee lehti*, inkivääri*
* = luomulaatua

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti