Arganiaöljy
Kokemuksia tuotteesta:

"Kokeilin eilen iholleni arganiaöljyä ja jäin heti koukkuun! Minusta tuntuu siltä, etten ikimaailmassa ole levittänyt iholleni mitään yhtä hyvän tuntuista! Herkkä ja ärtymiseen taipuvainen ihoni tuntui arganiaöljyn jälkeen ihanan pehmeältä ja jotenkin joustavammalta kuin koskaan aikasemmin. Olen kuullut, että arganiaöljyn mainostetaan tekevän iholle ihmeitä - ja siltä minusta todellakin tuntuu! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan arganiaöljyä, jos se ei vielä ole tuttu ihoöljy."

- Sari, Helsinki

Luonnonkosmetiikka

Arganiaöljy

Argania-öljy tekee ihmeitä ihollesi!


21,80 € (436,00 € / l)
 
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - saatavilla

Helsinki, Hakaniemi - muutama jäljellä

Helsinki, Itäkeskus - saatavilla

Tampere - saatavilla

Turku - saatavilla

Oulu - saatavilla

Raisio - saatavilla


Argania-öljy tekee ihmeitä ihollesi!
Kallisarvoista argania-öljyä sanotaan öljyistä täydellisimmäksi sen huikean E-vitamiini- ja runsaan antioksidanttipitoisuuden sekä ihon vanhenemista hidastavien vaikutustensa johdosta.

Ihoa korjaavaa ja uudistavaa argania-öljyä on myös käytetty menestyksekkäästi mm. palaneen ihon sekä aknen ja vesirokon arpien hoidossa. Arganiaöljy sopii myös kipeiden nivelten hierontaan.

Brändi: Inkuto
Pakettikoko: 50 ml
Yksikköhinta: 436,00 € / l
Niko Ruohonjuuresta 13.11. klo 17:42
Hei Heidi! Tuote in 100% arganiaöljyä.

Heidi 3.11. klo 02:07
Saisiko tähän tietoihin vielä tuotesisällön? En ainakaan itse huomannut sellaista. Että sisältääkö siis vain 100% arganöljyä vai myös jotain muita aineita?

Johanna Ruohonjuuresta 30.1. klo 10:27
Kiitos kysymyksestäsi Emma! Arganiaöljyä voi käyttää mainitsemaasi tarkoitukseen yövoiteen sijaan, kuten ajattelitkin. Lisää siis arganiaöljyä puhdistetulle ja kasvovedellä hoidetulle iholle ja anna vaikuttaa yön yli. Öljy on yön aikana imeytynyt ihoosi ja aamulla sitten teet puhdistustoimet ihan tavalliseen tapaan. Arganiaöljyn en ole itse lainkaan havainnut rasvoittavan rasvaisuuten taipuvaista sekaihoa - itse olen ollut tuotteesta aivan innoissani esimerkiksi vesirokon arpien loistavien hoitotulosten suhteen.

Emma 29.1. klo 14:58
Miten käytetään esim. aknearpien hoitoon. Jätetäänkö yöksi kasvoille? Pestäänkö pois? Rasvoittaako entisestään rasvaista ihoa?

Kati 19.1. klo 18:41
Ihana tuote, joka on tasoittanut ihoani ja auttanut aknearpiin :)

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti