Arganiaöljy (argan-öljy)
Kokemuksia tuotteesta:

"Superkosteuttava öljy koko vartalolle ja hiuksille - testaa myös öljyhoitoa hiuksille yön yli. Ekovistan arganiaöljy on ollut viimeaikojen suosikkini, kätevän pumppupullon ja isomman pakkauskoon ansiosta."

- Jonna -

Luonnonkosmetiikka
Vegaaninen

Arganiaöljy (argan-öljy)

Ihosi ylin ystävä - testaa ja ihastu itsekin!


17,95 € (359,00 € / l)
 

Toistaiseksi lopussa verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - lopussa

Helsinki, City-käytävä - lopussa

Helsinki, Hakaniemi - saatavilla

Helsinki, Itäkeskus - lopussa

Tampere - lopussa

Turku - muutama jäljellä

Oulu - lopussa

Raisio - saatavilla


Ihosi ylin ystävä - testaa ja ihastu itsekin!
Anna sinäkin huippusuositun arganiaöljyn tehdä ihmeitä ihollesi!

Kallisarvoista arganiaöljyä sanotaan öljyistä täydellisimmäksi sen huikean E-vitamiini- ja runsaan antioksidanttipitoisuuden sekä ihon vanhenemista hidastavien vaikutustensa johdosta.

Ihoa korjaavaa ja uudistavaa arganiaöljyä on myös käytetty menestyksekkäästi mm. palaneen ihon sekä aknen ja vesirokon arpien hoidossa. Arganiaöljy sopii myös kipeiden nivelten hierontaan.

Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, ei eläinkokeita. Sinun ja ympäristön parhaaksi.

Ekovista-sarjan arganiaöljyn tuoksu on miellyttävä, kevyen pähkinäinen ja nopeasti iholta haihtuva. Parhaan laatutason ja tästä johtuvien alhaisen peroksidipitoisuuden ja hapokkuuden ansiosta Ekovista-sarjan premium-arganiaöljyn tuoksu on kevyempi kuin useiden muiden sarjojen arganiaöljyissä.

Arganiaöljy on monikäyttöisyydessään upea tuote. Se sopii kaikille ihotyypeille ja sitä voidaan käyttää niin kasvojen ja vartalon iholle kuin hiuksiinkin. Öljyä voi hieroa iholle sellaisenaan tai lisätä tipan esimerkiksi hiusten hoitoaineen tai kasvoveden joukkoon.

Arganiaöljyn korkea antioksidanttipitoisuus torjuu ympäristön saasteiden ja UV-säteilyn aiheuttamaa ihokuormitusta. E-vitamiini ja iholle välttämättömät rasvahapot ehkäisevät vapaiden radikaalien toimintaa ihosoluissa sekä samalla vahvistavat ja parantavat ihon joustavuutta. Linolihappo auttaa vähentämään tulehdusta.

Arganiaöljy onkin erityisen tehokas apu kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Öljyä on käytetty myös auringonpolttaman ihon, arpien ja aknen hoidossa.

Arganpuulle ehkäpä kaikkein ihanteellisimmat kasvuolosuhteet ja maaperä löytyvät Tamanarin alueelta Marokosta. Pure by Ekovistan arganiaöljyyn käytetyt arganpähkinät luomuviljellään tamanarilaisen osuuskunnan toimesta. Kansainvälinen luomusertifioija Ecocert valvoo Marokon luomuviranomaisten kanssa paikallisia luomuviljelyksiä.Brändi: Ekovista
Pakettikoko: 50 ml
Yksikköhinta: 359,00 € / l
Alkuperämaa: Ranska
INCI: Argania Spinosa Kernel Oil
Johanna Ruohonjuuresta 10.4. klo 11:30
Kiitos kysymyksestäsi Annika. Kyllä tämä tuote on 100 % argania öljyä. Inci-nimi ”Argania Spinosa Kernel Oil” tarkoittaa juurikin arganiaöljyä – muita aineita ei tässä tuotteessa ole.

Annika 20.3. klo 18:04
Onko tämä 100% arganöljyä? Mietin, kun Inci-luettelossa näkyy jotain muutakin...

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti