Aloe Vera -juoma
Gluteeniton
Laktoositon
Luomu
Vegaaninen

Aloe Vera -juoma

Puhdistu ja virkisty aloe veran avulla!


21,95 € (21,95 € / l)
 
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - saatavilla

Helsinki, Hakaniemi - muutama jäljellä

Helsinki, Itäkeskus - saatavilla

Tampere - saatavilla

Turku - muutama jäljellä

Oulu - saatavilla

Raisio - saatavilla


Puhdistu ja virkisty aloe veran avulla!
Aloe vera -mehu on uudistava ja elinvoimaa lisäävä mahtijuoma, jonka vatsasikin valitsisi.  Kulaus Aloe Veraa on terveellinen tapa aloittaa aamu! Luomulaatua, luonnollisesti.

Aloe veralla on useita terveyttä edistäviä vaikutuksia. Se mm. edistää ruuansulatusta, vahvistaa immuniteettia, puhdistaa ja nesteyttää elimistöä. Kokeile ja huomaa terhakoittavat vaikutukset ihan itse!

Pur Aloe -juoma sisältää EU:n vaatimusten mukaisesti alle 0,1% aloiinia.

Pue aloen juomassa on aloe veraa 99,79%.

Aloe vera tukee terveyttäsi tutkitusti seuraavasti:
- aloe vera on hyväksi ihon terveydelle
- aloe vera on hyvinvointia kuukautisten aikana
- aloe vera on hyväksi vastustuskyvylle
- aloe vera on antioksidantti
- aloe vera puhdistaa
- aloe vera omaa antidiabeettisia vaikutuksia
- aloe vera virkistää ja karkoittaa väsymystä

Käyttö ja annoistus:
30-50 ml päivässä, mieluiten aamulla. Voidaan juoda sellaisenaan tai sekoittaa veteen tai mehuun.

Tiedäthän, että aloe veran nauttiminen ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Brändi: Pur Aloe
Pakettikoko: 1 l
Yksikköhinta: 21,95 € / l
Alkuperämaa: Ranska
Ainesosat: Luomu aloe Vera (99,79%), inuliini (luomupomeranssista), C-vitamiini.
Niko Ruohonjuuresta 29.6. klo 11:26
Kiitos kysymyksestäsi. Tavarantoimittaja Ekovistalta vastataan sinulle näin:"Aloe Vera juomassa suositeltava aloitusannostus on ruokalusikallinen (1,5 cl -> 0,15 dl) sekä ennen lounasta että illallista. Tuon kokonäismäärän (eli 0,3 dl) voi myös ottaa kerralla esim. aamulla tyhjään vatsaan."

ville 24.6. klo 01:30
Moikka! Mikä nyt sitten olisi oikeasti järkevin ja tuloksia antava annostus/päivä, kun ihoni punoitusta yrittäisin tuotteella parantaa? Olisiko muita vinkkejä? Viimeksi tilasin yhden pullon ja otin suunnilleen desin päivässä, mutta eihän tuo kauan kestä. Jossain tuotteessa ohjeena 0,15 dl, toisessa 1,5 dl jne. Hieman hämäävää. Kiitoksia jo etukäteen hyvästä tuotteesta!

Johanna Ruohonjuuresta 13.2. klo 14:26
Kiitos kysymyksestäsi Taru. Ei haittaa mitään – toki aloe veraa voi nauttia pienempiäkin määriä, mitä suositeltu annos on.

Taru 10.2. klo 12:28
Alotin tänään kuurin, mutta pullossani oli käyttöohjeena 15 cl päivässä. Otin noin puolet siitä, onko jotain haittaa?

Anni Ruohonjuuresta 19.9. klo 11:51
Hei Telle! Useiden lähteiden mukaan kohtuudella käytetty Aloe vera on turvallista myös raskauden aikana. Kannattaa kuitenkin varmistaa asia ja sopiva annostus vielä neuvolasta tai lääkäriltä!

Telle 23.8. klo 14:07
Voiko Aloe vera-juomaa käyttää turvallisesti raskauden aikana? Onko asiasta kokemuksia/tutkimuksia? Onko annostus sama kuin normaalisti?

Johanna Ruohonjuuresta 23.8. klo 12:17
Kiitos kysymyksestäsi Mikko. Kyllä vaan – aloe vera juomaa voi antaa myös lapsille pieninä annoksina. Huomaathan kuitenkin, että lapsille juomaa kannattaa tosiaan antaa vain pieniä määriä (annostus lapsen painoon suhteutettuna mutta korkeintaan puolet normaalista eli aikuisten annostuksesta). Aloe vera-juoman kanssa kannattaa muistaa myös suositus kuuriluonteisuudesta – eli parin viikon kuuri on lapsillekin sopiva.

Mikko 16.8. klo 17:01
Saako aloe vera juomaa antaa lapsille?

Niko Ruohonjuuresta 26.3. klo 13:29
Kiitos kysymyksistäsi Markku! Maahantuoja vastaa seuraavasti: Kasvi on luomuviljelty reilun kaupan standardit täyttävillä viljelmillä Meksikossa. Appelsiinit ovat Espanjasta. Juoma on helposti juotavaa geelimäistä nestettä (ei siis sisällä paloja, eikä ole yhtä juoksevaa kuin vesi). Tuotetta ei ole pastöroitu. Pullon materiaali on kierrätettävää PET-muovia eikä se sisällä BPA:ta.

Markku 20.3. klo 17:13
Hei Missä maassa itse kasvi on kasvatettu? Entä appelsiinit josta oljy on saatu? Onko juomassa aloe paloja vai onko se täysin nestemäistä? Onko neste geelimäistä vai juoksevaa kuin vesi? Onko tuote pastoroitu? Onko aloen puristuksessa käytetty mekaanisia koneita? Onko pullo muovia vai lasia? Mistä materiaalista pullo valmistettu jos muovia, onko se maatuvaa? Käsite luomu hämärtyy muovisia materiaaleja käytettäessä.

Niko Ruohonjuuresta 17.8. klo 12:00
Kiitos kysymyksestäsi Oscar! Maahantuojan vastaus asiaan: "Pur Aloe juoma sisältää EU:n vaatimusten mukaisesti alle 0,1% aloiinia. Ihan kokonaan aloiinia ei voida aloe vera juomasta poistaa, vaikka varsinkin verkostomarkkinointifirmat näin usein mainostavat. Aloiini ei myöskään ole myrkky, mutta runsaasti nautittuna sillä on vatsaa ärsyttävä ja ripulia aiheuttava vaikutus. Toisaalta pieninä annoksina se on näiden laksatiivisten ominaisuuksiensa vuoksi itse asiassa yksi tärkeimmistä aloe vera juoman ainesosista."

oscar 16.8. klo 16:05
Aloe vera -kasvi sisältää myös aloiini nimistä ainetta, joka on myrkyllistä, nykytietämyksen mukaan jopa syöpää aiheuttavaa. Onko tästä tuotteesta aloiini poistettu?

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti