Aloe Vera-geeli, juotava
Kokemuksia tuotteesta:

”Loistava valinta aamun ensimmäiseksi nautinnoksi. Saa päivän alkamaan terveellisellä tavalla!”

- Katja, Kotka


” Aloe vera juotava geeli on muuttanut elämäni, ihoni, hiukseni, oloni –kaiken! Suolistoni voi paremmin ja olo on keveä kuin höyhenellä. Lisäksi pH-tasapaino pysyy minulla kahvin rakastajalla hyvällä tolalla...”

- Hanna

Gluteeniton
Laktoositon
Luomu
Vegaaninen

Aloe Vera-geeli, juotava

Tästä aloe -juomasta ravintoaineet imeytyvät ihanteellisimmin!


24,90 € (24,90 € / l)
 
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - muutama jäljellä

Helsinki, Hakaniemi - muutama jäljellä

Helsinki, Itäkeskus - muutama jäljellä

Tampere - muutama jäljellä

Turku - muutama jäljellä

Oulu - muutama jäljellä

Raisio - muutama jäljellä


Tästä aloe -juomasta ravintoaineet imeytyvät ihanteellisimmin!
Vastustuskykyä lisäävä, virkistävä ja puhdistava Aloe Vera -juoma vaalii vatsaasi ja kroppasi vastustuskykyä. Lisäksi se on hyväksi iholle ravitsevien ja elvyttävien vaikutuksiensa ansioista. Kulaus Aloe Veraa on terveellinen tapa aloittaa aamu! Luomulaatua, luonnollisesti.

Juotava aloe vera -geeli eroaa aloe vera -juomasta siten, että aloe vera -geeli kulkeutuu juomaa hitaammin suoliston läpi, jolloin elimistö ehtii hyödyntämään ravintoaineet vieläkin optimaalisemmin kuin juomaa kulauteltaessa.

Pur Aloe -geeli sisältää EU:n vaatimusten mukaisesti alle 0,1% aloiinia.

Pur Aloen juotavassa geelissä aloe veraa on 99,39%. Aloe vera -juomageeli on uudistava ja elinvoimaa lisäävä mahtijuoma, jonka vatsasikin valitsisi.

Aloe veralla on useita terveyttä edistäviä vaikutuksia. Se mm. edistää ruuansulatusta, vahvistaa immuniteettia, puhdistaa ja nesteyttää elimistöä. Kokeile ja huomaa terhakoittavat vaikutukset ihan itse!

Aloe vera tukee terveyttäsi tutkitusti seuraavasti:
- aloe vera on hyväksi ihon terveydelle
- aloe vera on hyvinvointia kuukautisten aikana
- aloe vera on hyväksi vastustuskyvylle
- aloe vera on antioksidantti
- aloe vera puhdistaa
- aloe vera omaa antidiabeettisia vaikutuksia
- aloe vera virkistää ja karkoittaa väsymystä

Käyttö ja annostus:
30-50 ml päivässä, mieluiten aamulla. Voidaan juoda sellaisenaan tai sekoittaa veteen tai mehuun.

Tiedäthän, että aloe veran nauttiminen ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Brändi: Pur Aloe
Pakettikoko: 1 l
Yksikköhinta: 24,90 € / l
Alkuperämaa: Ranska
Ainesosat: Luomu aloe Vera (99,39%), inuliini (luomupomeranssista), ksantaanikumi, C-vitamiini.

Ravintosisältö keskimäärin / 100g:
Energiaa 11,5 kcal
Proteiinia 0,03%
Hiilihydraatteja 0,83%
Rasvaa 0,90%
Kuitua 0,24%
Niko Ruohonjuuresta 23.2. klo 09:43
Kiitos kysymyksestäsi. Tavarantoimittaja vastasi, että raaka-aineena käytetty aloe vera tulee meksikosta.

Pia 22.2. klo 01:26
Tuote on valmistettu Ranskassa, mutta onko aloe ranskalaista?

Anni Ruohonjuuresta 26.10. klo 15:26
Kiitos kysymyksestäsi! Geeli maistuu käytännössä pelkästään aloe veralta. Siihen on aloen lisäksi lisätty ainoastaan inuliinia (pomeranssista), ksantaanikumia ja C-vitamiinia.

Pipsuli 23.10. klo 11:22
Onko tuotteeseen lisätty makuaineita vai maistuuko pelkästään aidolle aloe veralle?

Niko Ruohonjuuresta 28.4. klo 14:18
Hei Seija! Tätä seikkaa olisi hyvä kysyä lääkäriltä.

Seija 23.4. klo 15:43
Voiko-Aloevera-geeliä käyttää kun lääkityksenä on Marevan

Niko Ruohonjuuresta 14.4. klo 12:27
Hei Kevin! Pur aloen juomat ovat tehty vain lehden sisäosan geelistä eivätkä sisällä itse lehteä.

kevin 31.3. klo 12:48
Onko tämä koko lehdestä tehty vai onko tehty vain lehden sisältämästä geelinesteestä? Kiitos

Johanna Ruohonjuuresta 13.2. klo 14:25
Kiitos kysymyksestäsi Katja. Aloe veraa voi hyvinkin nauttia myös jatkuvasti. Kuuriluontoisuus aloen kohdalla tarkoittaa sitä, että pullo kannattaa juoda kuurina loppuun eikä pitää käyttötaukoa pullon ollessa vajaa, jotta aloe veraa tulisi nautituksi riittävällä volyymilla. Pullollisen juomista kuuriluontoisesti eli yhtenä jaksona suositellaan myös siksi, ettei pullo säily kovin pitkään, koska juomageelissä ei ole säilöntäaineita. Kannattaa siis nauttia aloeveraa yhtäjaksoisesti vähintään pullollinen – ja en enemmänkin, jos siltä tuntuu. Pitkäaikaisesta, yhtäjaksoisesta käytöstä ei ole mitään haittaa.

katja 31.1. klo 09:26
Hei. Haluaisin tiedustella geeli juoman käytöstä, kun ohjeessa mainitaan että suositellaan kuuriluonteisesti käytettäväksi. Onko pitkäaikaisella käytöllä jotain haittaa jos haluaa sen osaksi jokapäiväistä elämää, vaikka sitten pienempinä annoksina, eikä vain 3-6 viikon kuureina sillon tällöin? Nyt aloitin 2 ruokalusikallisella. Kiitos.

Niko Ruohonjuuresta 29.9. klo 10:20
Kiitos kysymyksestäsi Ripe. Tuotteessa on C-vitamiinia eli askorbiinihappoa. Se hidastaa hapettumista ja on yleisesti käytetty säilöntäaine elintarvikkeissa. Samalla se toimii C-vitamiinilisänä.

Ripe 28.9. klo 13:05
Mitä säilöntämenetelmää on käytetty juoman valmistuksessa joka estää aloe veran hapettumisen?

Niko Ruohonjuuresta 11.8. klo 12:52
Hei Milly! Kyllä varmasti saat. Tuote soveltuu mainiosti smoothien sekaan.

Milly 9.8. klo 10:05
Saanko tästä kaikki hyödyt irti, jos sekoitan tätä n. 2 rkl aamusmoothieeni joka päivä?

Johanna Ruohonjuuresta 31.7. klo 11:39
Kiitos kysymyksestäsi Viktoria. Aloe juomageeli maistuu miellyttävän pehmeälle – se on ns. ”helponmakuinen” nautittava. Itse otan sitä vesilasilliseen sekoitettuna aamuisin. Aloe geelijuoma sopii hyvin närästyksestä kärsivillekin, koska se tasapainottaa ruuansulatusta ja hoitaa vatsaa. Se voi jopa auttaa närästykseen. Varsin ja toimivin apu närästykseen oman omien kokemustani mukaan Aktivoitu vihreä savi eli Juotava savi, josta voit lukea lisää tästä: http://kauppa.ruohonjuuri.fi/juotava-savi/ARGITA-8018968030160/dp

Viktoria 30.7. klo 12:38
Miltä Aloe-Vera-geeli maistuu? Siihen on lisätty appelsiiniöljyä, joten onko se miten hapanta ja sopiiko juoma jos kärsii närästyksestä?

Anni Ruohonjuuresta 12.6. klo 14:53
Kiitos kysymyksestäsi Katariina! Päiväannos on tosiaan 15 cl, eli 1,5 dl, mutta moni käyttää tuotetta myös pienempiä annoksia, eli esimerkiksi 0,5 dl. 1,5 dl annostuksella pullo kestää noin viikon, 0,5 dl annostuksella noin kolme viikkoa.

Katariina 4.6. klo 17:57
Paljonko suositeltava annostus nyt onkaan päivää kohden? Onko 15 cl sama kuin 1.5 dl? Kuinka pitkään litran pullo kestää?

Niko Ruohonjuuresta 23.5. klo 10:27
Kiitos kysymyksestäsi Anna. Aloe veraa voi tarjota myös ainakin isompien eläinten nautittavaksi. Useampi asiakkaamme on kertonut antavansa aloe veraa koiralleen tai hevoselleen.

Anna 21.5. klo 22:23
Onko tämä juoma myös koirille sopiva tuote?

Niko Ruohonjuuresta 24.4. klo 10:50
Kiitos kysymyksestäsi Merja! Juoman aloe veraa ei ole kuumennettu, kuivattu eikä pakastettu.

Merja 23.4. klo 21:06
Onko juoman aloe veraa kuumennettu, pakastettu tai kuivattu jossain valmistusvaiheessa ?

Johanna Ruohonjuuresta 7.3. klo 15:38
Kiitos kysymyksestäsi Isa. Voit hyvin sekoittaa aloe vera geelijuomaa myös haaleaan teehen ilman imeytymisen heikentymistä.

Isa 3.3. klo 11:38
Voiko Aloe-Vera geelin sekoittaa haaleaan vihreään teehen, ilman, että ravintoainepitoisuus tai niiden imeytyminen kärsii? Tee vaikuttaa joidenkin ravintoaineiden esim. raudan imeytymiseen negatiivisesti, samanaikaisesti nautittuna.

Johanna Ruohonjuuresta 20.12. klo 11:57
Kiitos kysymyksestäsi Marja! Ville Ekovistalta vastaa sinulle näin: "Pur Aloen juotavassa geelissä on hyvin pieni määrä luontaisia sokereita ja tuote sopii myös diabeetikoille. En tiedä voinko enää tänä päivänä sanoa näin, mutta aloe vera juomaa käytetään myös diabeteksen hoitoon, koska aloe veran on todettu parantavan veren glukoositasoja diabeetikoilla."

Marja 19.12. klo 07:50
Kuinka paljon tuotteessa on (luontaista) sokeria? Voiko esimerkiksi diabeetikko käyttä tätä?

Niko Ruohonjuuresta 21.10. klo 12:30
Kiitos kysymyksestäsi Tarja! Molempiin Pur Aloen juomiin on käytetty vain lehden sisäosan geeliä eikä lehden kuorta.

Tarja 17.10. klo 14:39
Mitä osaa aloe-kasvista on tähän tuotteeseen käytetty? (sisus, kuori?)

Niko Ruohonjuuresta 27.6. klo 16:23
Kiitos kysymyksestäsi Petri! Maahantuojan vastaus asiaan: "Pur Aloe sisältää EU:n vaatimusten mukaisesti alle 0,1% aloiinia. Ihan kokonaan aloiinia ei voida aloe vera juomasta poistaa, vaikka varsinkin verkostomarkkinointifirmat näin usein mainostavat. Aloiini ei myöskään ole myrkky, mutta runsaasti nautittuna sillä on vatsaa ärsyttävä ja ripulia aiheuttava vaikutus. Toisaalta pieninä annoksina se on näiden laksatiivisten ominaisuuksiensa vuoksi itse asiassa yksi tärkeimmistä aloe vera juoman ainesosista."

Petri 21.6. klo 10:38
Onko tuotteessa aloiinia? Olen nyt lukenut tutkimuksista joissa kyseinen aine on todettu ihmisille haitalliseksi. Tuotesisällössä aloiinia ei ole mainittu, mutta onko se osa aloe veraa?

Johanna Ruohonjuuresta 11.3. klo 16:22
Kiitos kysymyksestäsi Helvi! Aloe vera -juomaa ja juotavaa geeliä voit käyttää pieniä määriä ( esim. 2 rkl/ päivä) myös raskauden ja imetyksen aikana. Ulkoisesti käytettävää aloe vera-ihogeeliä sen sijaan voit käyttää rajoituksettomasti ihollasi myös raskauden ja imetyksen aikana.

Helvi 7.3. klo 12:55
Voiko aloevera-geeliä tai mehua käyttää silloin, kun imettää?

Niko Ruohonjuuresta 16.1. klo 10:01
Kiitos hyvästä huomiostasi Anna! Selvittimme asiaa Pur Aloen maahantuojalta, joka lupasi päivittää pikimmiten Aloe Vera juotavan geelin tarran sellaiseksi, että siinä on myös tuo ksantaanikumi mainittuna ANNOSTUKSESTA: Pur Aloen maahantuoja kertoi, että alunperin tuotteessa luki ranskaksi, että Aloe Vera juomaa on hyvä nauttia päivittäin ja että yksi pullo riittää kuukaudeksi. Tästä he olivat johtaneet tuon 3 cl päivittäisen annostuksen suomenkieliseen etikettiin. Uusissa pulloissa päivittäinen annostusohje on tosiaan ranskaksi muuttunut 15cl kokoiseksi ja tämä kieltämättä on ristiriidassa suomenkielisen tarran kanssa. Maahantuoja lupasi vaihtaa seuraaviin mahdollisiin etiketteihin suomenkielisen tekstin vastaamaan uusien pullojen ranskankielistä tekstiä.

Anna 6.1. klo 00:00
Aika outoa, että suomenkielisessä tarrassa ei mainita ainesosissa olevaa ksantaanikumia (joka ei kaikille sovi). Onneksi itse osaan ranskaa, joten voin lukea tämän alkuperäisestä ainesosalistasta. Myös ohjeet hämmentävät: ranskankielisessä suositellaan nauttimaan 15cl lasillinen tuotetta aamuisin, suomenkielisessä taas 3cl. Melkoinen ero.

Niko Ruohonjuuresta 30.8. klo 16:29
Kiitos kysymyksestäsi Hannele! Tässäpä hiukan tietoa tuotteen säilyvyyteen/säilytykseen liittyen: Pur Aloen juomat on pullotettu ja sinetöity ihan ammattimaisella pullotuskoneella ja pullo on hyvin tiivis eikä huoneenlämpöinen ilma pääse pilaamaan tuotetta. Tuote säilyy avattuna jääkaapissa aloe-vera-juomakuurin verran. Säilöntäaineina on käytetty askorbiinihappoa (C-vitamiini) sekä eteeristä appelsiiniöljyä.

Hannele Pakarinen 20.8. klo 16:04
Kysyisin miten tuote on säilötty?

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Valitettavasti teknisten ongelmien vuoksi osa tuotekommenteista saattaa jäädä julkaisematta. Ruohonjuuri pahoittelee. Jos sinulla on kysyttävää/palautetta, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti