Kristallisuolasaippua

Infinita

Asiakkaidemme suursuosikki saa ihosi ihanaksi!


4,75 € (15,83 € / kg)
 
kpl

Saatavuus

Verkkokauppa / Kamppi

Helsinki, City-käytävä

Helsinki, Hakaniemi

Helsinki, Itäkeskus

Tampere

Turku

Oulu


"Koulujen alettua on syytä taas muistuttaa luonnon omasta desinfiointiaineesta, joka putsaa kädet pöpöistä. Suolakivisaippuaa on helppo käyttää; hieraisee vain käsien pesulla tavallisen saippuan sijaan suolakivisaippuaa käsiin ja samalla saa ihanan pehmeät kädet. Niin yksinkertaista ja edullista että kannattaa hankkia oma suolakivisaippua kotiin, työpaikalle ja lasten hoitopaikalle. Toimii!"

- Venla


” Ehdoton suosikkini! Mulla löytyy yksi kappale aina kylppäristä ja toinen keittiöstä. Desinfioiva, tuoksuton ja niin kaunis! Myöskin niin riittoisa tuote :-)"

- Maimi

Asiakkaidemme suursuosikki saa ihosi ihanaksi!
Himalajansuolasta valmistettu suolakivisaippua, joka desinfioi hellästi. Sisältää paljon iholle tärkeitä mineraaleja. Käytetään tavallisen saippuan tapaan. PS: Tämän saippuan on huhuttu olevan "täydellisen ihon salaisuus". Testaa itse ja totea teho - tämän huippuriittoisan saippuan hinta ei nimittäin päätä huimaa.

Brändi: Infinita
Pakettikoko: 300 g
Yksikköhinta: 15,83 € / kg
Niko Ruohonjuuresta 13.2. klo 11:56
Kiitos kysymyksestäsi Emilia. Tuotteeseen ei ole lisätty mitään ylimääräistä, vaan kysessä on louhittu himalajansuolakivi sellaisenaan.

Emilia 11.2. klo 18:17
Sisältääkö tämä siis vain ja ainoastaan suolaa? Ei mitään erillisiä lisäaineita yms.?

Raija 24.10. klo 12:20
Itse tein tuttavuutta himalajansuolaan pesuaineena suoraan hienollasuolalla. Pesusieneen suolaa ja lämmintä vettä ja hankasin myös rikkimenneen näppyläisen ihon. Annoin vaikuttaa n. 15-30 sek. ennen huuhtomista. Puhdasta tuli ja näpyt tykkäsi (alkalisoi, desinfio ja syvä puhdisti). Täälläpä taas pH tuotteita keräämässä ostoskoriin. Kiitos :)

tahinitonttu 13.8. klo 13:13
Jos iho on rikki tai sitä hangattu, niin kirvelee eli sananmukaisesti kidutusmenetelmä "suolaa haavoihin" pitää paikkansa. dödönä ei ollut minulle riittävä. Kristallideo parempi.

Anni Ruohonjuuresta 19.9. klo 11:42
Kiitos kysymyksestäsi Camilla! Saippua on täyttä himalajansuolaa, joka itsessään on siis 98 % puhdasta suolaa. Loput 2 % himalajansuolasta on kymmenien erilaisten mineraalien sekoitus, mutta en löytänyt etsimällä tai kyselemällä mainintaa siitä, sisältääkö se potassium alumia. Se on kuitenkin tosiaan antiseptinen ja sopii myös turvallisesti käytettäväksi deodoranttina, kuten myös potassium alumia sisältävät kristallideodorantit. Ns. kovan kosmetiikan käyttämä alumiinihan on eri tavaraa kuin suolakivissä luonnostaan esiintyvät muodot.

Camilla 9.9. klo 14:48
Hei! Maahantuoja mainitsee että tätä saippuaa voi käyttää myös deodoranttina. Onko teillä tietoa mitä tämä kimpale tarkalleen sisältää? DK:n ja Santen kristallideot kun näyttävät olevan "Potassium Alum":ia, sisältääkö tämäkin pala samaa mineraalia?

Jätä kommenttisi tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti