Kristallisuolasaippua

Infinita

Asiakkaidemme suursuosikki saa ihosi ihanaksi!


4,15 €
 
kpl

Saatavuus

Muutama jäljellä - Verkkokauppa / Kamppi

Toistaiseksi lopussa - Helsinki, Hakaniemi

Saatavilla - Tampere

Saatavilla - Turku


Asiakkaidemme suursuosikki saa ihosi ihanaksi!
Himalajansuolasta valmistettu suolakivisaippua, joka desinfioi hellästi. Sisältää paljon iholle tärkeitä mineraaleja. Käytetään tavallisen saippuan tapaan. PS: Tämän saippuan on huhuttu olevan "täydellisen ihon salaisuus". Testaa itse ja totea teho - tämän huippuriittoisan saippuan hinta ei nimittäin päätä huimaa.

Brändi: Infinita
tahinitonttu 13.8. klo 13:13
Jos iho on rikki tai sitä hangattu, niin kirvelee eli sananmukaisesti kidutusmenetelmä "suolaa haavoihin" pitää paikkansa. dödönä ei ollut minulle riittävä. Kristallideo parempi.

Anni Ruohonjuuresta 19.9. klo 11:42
Kiitos kysymyksestäsi Camilla! Saippua on täyttä himalajansuolaa, joka itsessään on siis 98 % puhdasta suolaa. Loput 2 % himalajansuolasta on kymmenien erilaisten mineraalien sekoitus, mutta en löytänyt etsimällä tai kyselemällä mainintaa siitä, sisältääkö se potassium alumia. Se on kuitenkin tosiaan antiseptinen ja sopii myös turvallisesti käytettäväksi deodoranttina, kuten myös potassium alumia sisältävät kristallideodorantit. Ns. kovan kosmetiikan käyttämä alumiinihan on eri tavaraa kuin suolakivissä luonnostaan esiintyvät muodot.

Camilla 9.9. klo 14:48
Hei! Maahantuoja mainitsee että tätä saippuaa voi käyttää myös deodoranttina. Onko teillä tietoa mitä tämä kimpale tarkalleen sisältää? DK:n ja Santen kristallideot kun näyttävät olevan "Potassium Alum":ia, sisältääkö tämäkin pala samaa mineraalia?

Jätä kommenttisi tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti