Kookosöljy
Kokemuksia tuotteesta:

"Tropicai -kookosöljy on ilman muuta lempituotteeni Ruohonjuuressa. Käytän sitä ruoanlaitossa paistamiseen, levitteenä leivän päälle sekä leipomisessa. Teen siitä myös todella maukkaita raw-food suklaaherkkuja. Lisäksi käytän sitä ihollani kosteusvoiteen tapaan, se toimiikin paremmin kuin mikään muu rasva! Myös kasvoni saavat siitä tarvitsemansa kosteuden. Ja sen tuoksuhan on aivan taivaallinen, juuri sellaiselta haluan tuoksua. Kaiken tämän lisäksi Tropicai- kookosöljy sopii loistavasti aurinkorasvaksi, sitä käyttäessäni ihoni ei pala auringossa ja rusketuksestani tulee tasainen ja pitkäkestoinen."

- Emma

Gluteeniton
Laktoositon
Lisäaineeton
Luomu
Superfood
Vegaaninen

Kookosöljy

Tropicai

Kookos kasvosi kaunistaa


11,75 € (34,56 € / l)
13,15 €
kpl

Saatavilla verkkokaupasta


Saatavuus myymälöissä

Helsinki, Kamppi - saatavilla

Helsinki, City-käytävä - lopussa

Helsinki, Hakaniemi - lopussa

Helsinki, Itäkeskus - lopussa

Tampere - lopussa

Turku - lopussa

Oulu - lopussa

Raisio - lopussa


Kookos kasvosi kaunistaa
Kookosöljy on terveyden ja kauneuden lähde!

Huippusuosittua kookosöljyä voit mainiosti käyttää sekä ulkoisesti että sisäisesti. Keittiöhommissa kookosöljy sopii mainiosti leivontaan, pirtelöihin ja suklaan valmistamiseen. Ruuanlaittoon ja paistamiseen kookosöljy sopii aivan erinomaisesti, koska se kestää hyvin kuumennusta. Voit käyttää kookosöljyä myös leivällä levitteenä tai syödä sellaisenaan, suoraan purkista.

Ulkoisesti käytettynä kookosöljyä on oivallinen apu kuivalle iholle ihoöljynä käytettynä. Kookosöljystä saat myös tehokkaan deodorantin ja hiusnaamion. Suosittelemmekin lämpimästi varaamaan yhden purkin kookosöljyä keittiöön ja toisen kylpyhuoneeseen! Testaa ja tykästy!

Vegaaninen.

Huomaathan, että Tropicai-kookosöljyjen puhtaan ja hellävaraisen tuotantoprosessin vuoksi voi kookosöljyssä esiintyä mm. proteiineista koostuvaa, silmin havaittavaa sedimenttiä (eli saostumaa). Sedimenttiä esiintyy kookosöljyissä usein purkin pohjalle öljylle luonnollisen, pitkän säilyvyysajan myötä. Pohjalle kerrostuva joskus tumma tai harmahtavakin aines on erilaisesta ulkonäöstään huolimatta luonnollinen, puhdas osa kookosöljyä ja täysin turvallista sisäisestikin käytettäväksi. Ei siis kannata hätääntyä, jos sellaista sattuu kookosöljyssään huomaamaan - kyseessä ei ole vika vaan luonnollinen ominaisuus.

Brändi: Tropicai
Pakettikoko: 340 ml
Yksikköhinta: 34,56 € / l
Alkuperämaa: Philippines
Ravintosisältö/100g:
Energiaa 890 kcal
Rasvat
Tyydyttyneet 93 g
Kertatyydyttymättömät 6 g
Monityydyttymättömät 1g
Kolesteroli 0 g

Rasvahappokoostumus:
Lauriinihappo 51,5%
Myristiinihappo 20%
Palmitiinihappo 9,7%
Öljyhappo 7,3%
Kapryylihappo 5,9%
Kapriinihappo 6,3%
Steariinihappo 2,3%
Lioleenihappo 1,8%
turkulainen 24.9. klo 16:33
Erittäin hyvä tuote ihonhoitoon. Sopii todella hyvin atooppiselle iholleni. Pitää mm. silmänympärysihon hyvässä kunnossa vähentämällä ihon kireyttä. Auttaa myös silottamaan kuivuuden aiheuttamia juonteita. Olen myös huomannut, että öljy heijastaa valoa ja toimii heleyttäen meikin(esim. valokynä) tavoin. Otan öljyä aina pienen määrän puhtaalla lusikalla, joten tuote kestää käytössä pitkään.

Kerro kokemuksia tästä tuotteesta.
Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Nimesi
Kommentti

Kerro kaverille

Oma nimi
Oma sähköposti
Vastaanottajan sähköposti
Otsikko
Viesti